gizemklkdln Arkadaşlar merhaba bebeğim 4 aylık 2 günlük. Bir ay öncesine kadar kulaklarında böyle bir çıkıklık farketmemiştim ama büyüdükçe sanırım değişiyor. Ne yapabiliriz ne kullanabilirz? Bere? Bant? Başına gelenler yardımcı olabilirler mi?
_Nehirim_ gizemklkdln ay benim kızımın kulakları çok güzeldi yapıştı😍 gel gör ki büyüdükçe belirgin olmaya çıkıntı haline geldi buda şu oluyor ne yaparsanız yapın😬genetik olduktan sonra oluyor yAni benim eşimin ailesi hep öyle 🥲o yüzden var bandana taktım ama malesef işe yaramadı şuanda 6 aylık😬
minikmelegimmmm gizemklkdln kepce kulak genetıktır duzelmez benım kızımın da yapısıktı 5 aylık hafıf kepcelık var ama bende de hafıf var. Öyle sapka vs ıle olacagını sanmıyorum oyle olsa etrafta hiç kepce ınsan olmazdı ki zaten dogdugunda nerdeyse herkesın kulagı yapısık oluyor büyüdükçe anlaşılıyor
gizemklkdln @Banu43 keşke bizde o zamanlar başlasaydık ama gayet düzgündü ara arada takıyordum 😔 aslında genetiklikde var biraz babadan ama şuan babasının bu kadar değil küçükken biraz öyleymiş umarım zamanla geçer çok geç kalmışmıyız acaba düzenli şapka takmak için?
Banu43 gizemklkdln yok canim duzelir zamnla daha küçük bebegin saga sola yatir yatirdignda bak kulagi bükülüyormu diye eger öyle oluyorsa düzelt canm öyle yatsin