Asyamila Bebegim 4 aylık oldu ama gece uykularımız cok düzensizleşti her iki saatte bir uyanıyor önceden cok daha iyi di gündüz uykusu zaten Yok denecek kadar az sizin nasıl yaptığınız seyler varmı bunun icin
Bts Asyamila 4 aylık tam bugun benm kızımda bugune kadar gece uykusu prblemsizdi geceleri sacma sacma uyanmaya basladı gece uykusuna dalarken cok zorlamyrm 3 gnde 10 dkkada uyuyn cck direnıyo bilemıyrm degşti huyy suyu 😩
shdemir Asyamila Gündüz uykusu malesef bizimde 10 ar dakika 4 5 kere uyuyo. Bazen 10 dk bile sürmüyo. Gece uykusu cok iyiydi 9 10 saat aralıksız uyuyodu. Simdi oda degisti gece 2 kere uyanmaya basladi son bi kac gundur galiba huy degistiriyolar😑
deletedmom4842 Asyamila Bizde haftaya 4 aylık oluyoruz gece uykusu güzeldi gerçi yine iyi maşallah ama akşam uyutmak çok zorlaştı memeyle savaşa girmeye başladı resmen ayakta emzirmeye çalışıyorum o da olmuyor 1 saat uğraşıyorum uyutmak için.
Betul52 Uc bucuk aya yaklastık gece aynı uc saate uyanıyo sabah yedı bucukta uyanıyo gundz pek uyumaz gecede gece uykusuna 12 gbı uyur
Asyamila Sormayın aynı durumdayız sizinle hiç böyle yapmazdı bende üç gündür uğraşıyorum bu durumla inşallah gecici bir süreçtir 😏yoksa gece uykusuzluğu cok zor