Mevacanimkizim Kızlar bu anne kart başvurusu nasıl oluyor ya ben bir türlü yapamadim internetten olmuyor mu alan varmı bı aydınlatın beni ?
zeynepmommm Mevacanimkizim 153 de arayabilirsin netten olmuyor sa ben netten yaptım eşim kimliğimi götürüp gidip alıp gel di 1 yıldan fazladır kullanıyor um
mrvcr Mevacanimkizim ben internetten yaptım ama çok zor oldu. sürekli atıp durdu siteden, ama o dönem başka bi işim yoktu uğraştım 😬 biraz zorlayınca oluyo. teslim almaya gittiğimde bir kadın direk gelip oradan başvuru yapmıştı, öyle de oluyormuş.
Mevacanimkizim Ayy yaptım sonunda kızlar çok sağolun valla Allah razı olsun 🌼💜 kargoyla eve teslim olucak inşallah 💜 Deletedmom789 1bebek1annee bireylulannesi zeynepmommm mrvcr -erCansu- siyah3430 Bulutbey farklı tarayıcıdan yaptım oldu 💜
1bebek1annee Mevacanimkizim İstanbulkart sayfasından anne kartı seçeneği var oraya girip bilgilerinizi dolduruyorsunuz ve fotoğraf yüklüyorsunuz başvurunuz alınıyor isterseniz eve de kargo yapıyorlar 20 tl gibi bi ücret karşılığında istemezseniz gidip alabileceğiniz yerlerin seçeneğini sunuyor size ordan seçip sonlandırıyorsunuz.
-erCansu- Mevacanimkizim internetten başvuru yaptım evede gelio gidip alabiliosunda hemen gittm aldım 😂 daha kullanmak nasip olmadı
Mevacanimkizim -erCansu- benimde bu zmanaa kadar ihtiyacım olmadı ama arabayı satınca mecbur kaldım normal İstanbulkartim da yok almisken oylesinden alayım dedim ama olmuyo bı türlü
zeynepmommm Mevacanimkizim sanırım çalışma saatleri var diye biliyorum yine de artın bi zaten önce telesekreter konuşuyor yönlendirme yapıyor valla 1 yılı aşkındır kullanıyorum tam olarak hatırlamıyorum kaç günde geldiğini ama uzun sürmüyor onu biliyorum
siyah3430 Mevacanimkizim İstanbul kart anne kartına tıklayın üye olacaksınız. Bilgileri doldurup ücreti ödeyin evinize geliyor.