Alyaselmasinan Merhaba kızlar kızım bir yaşında kulaklarını deldirdim bugün ikinci günüm tecrübeli olanlar bana biraz bilgi verebilir mi delim sonrası ne gibi durumlar ile karşı karşıya kalacağım ?
Deletedmom0099 Alyaselmasinan 5.5 aylıkken deldirdim bir sıkıntı olmadı. 5 gün sonra altın küpeye geçtik. ama 1 yaşında olduğu için kulağıyla oynama durumu olabilir dikkat etmek lazım
oyanamoy Alyaselmasinan Ben de kızımın kulağını 1 yaşında deldirdim. Bazen elini kulağına götürüyordu. Hemen dikkatini dağıtıyordum. Sık sık çevirin kulelerini. Yoksa yapisabiliyor. Her gün nemlendirici de sürerseniz iyi olur. Ben sürmedim ilk zamanlar kabuk oldu. Sürünce 2-3 güne geçti. Tamamen iyileşmeden değiştirmeyin küpeleri. Ben 10 gün sonra değiştirmiştim. Kabuk olduğu için. Tecrübelerimden tavsiyelerim bunlar. ☺️
defneee09 Deletedmom0099 kızım 9.5 aylık bende istiyorum ama babası istemiyor 😐😐 Kulak memesi büyüyünce aşağıda falan kalma durumu olur mu deliğin size bu konuda bir bilgilendirme yapıldı mı
Deletedmom0099 defneee09 yani evet onu diyen bi kaç kişi oldu ama bizimkini biraz yukarıdan deldiler bu ihtimale karşı
Zeyynep defneee09 benim kulağımı küçükken sağlık ocağında deldirmişler bir delik aşağıda biri yıkarsa🥴