yaramaz_bocegim kendi diyetimden örnek vereyim sabah kahvaltı tabağında 1-2 tane tam buğday ekmeği 4 ceri domates bol yeşillik marul maydanoz roka yarim kapya biber yarim çarliston biber 1 tane haşlanmış yumurta veya 2 yumurta ile omlet hafta sonu az melemene izin var siyah zeytin yersen 5 tane yeşil yersen 8 tane ben 4 koyuyorum 1 küçük dilim iki parmağın kalınlığını geçicek şekilde beyaz peynir yanina yeşil çay doğadan ben ananasli içiyorum kahvaltı öncesi 1 büyük bardak suya 1 yemek kaşığı sirke koyuyorum içiyorum bunlar felaket doyuruyor sonra 10.30 gibi sade türk kahvesi yanina 2 kayısı veya 2 hurma tatlı ihtiyacını gidermek için öğlen 1 kepce çorba yanina 6 yemek kaşığı ana yemek ama yağsız tatsız tuzsuz olcak 1 dilim tam buğday ekmeği 3 yk yoğurt saat 15.30 da 1 bardak ıhlamur yanina 8 tane çiğ bagdem veya kabukları soyulmuş 1 tane yeşil elma akşam en geç 8 de oglenki gibi yemek ler aynı birde akşama salata istersen öğlen salata akşam yoğurt sana kalmış satalata tatsız tuzsuz yağsız öğlen et yersen akşama sebze olucak onu sen ayarlicaksin saat 9 gibi 1 bardak kefir ben icim alıyorum içmek zorunda değilsin saat 10 gibi 3 yk yoğurt üstüne 1 tatlı kaşığı hepsi pulbiber,tarcın,karabiber,tozkirmizibiber,minnaciktuz,kimyon,zencefil bunları karıştır bu karışım zayıflamada birebir altın kuru kurkumin diye geçiyor ben bu liste ile haftada 1.5 kilo ve4dim kilo verirken önemli olan yağdan gitmesi yağdan gitmez ise her yerin sarkar birde bol bol su içmek akşam yemekten si rada 1 saat yürüyüş yapıyordum