Kadersizxww ben şöyle yaptım benim kızımda emerek uyuyodu gece saat başı emmek isterdi gündüz de aynı şekilde. İlk önce memesiz uyumasını öğretmeye çalıştım bunun içinde şöyle yaptım kucağıma aldım emzirme pozisyonunda oturduk üstüne battaniyesini örttüm ve ninni söyledim ağladı meme istedi elimde biberon vardı onu teklif ettim asla almadı sonra pes etti ve uyudu. 2 3 gün bu şekilde uyuttum uykudan kalkınca emzirdim ve bu düzene alıştı. Sonra ikinci aşama olan gündüz kesmeyi denedim artık sütün bittiğini mememin acıdığını anlattım istediği zaman gelip öpebileceğini söyledim ilk gün dışarda takıldık evde her istediğinde meyve teklif ettim kızım ek gıdayı çok sevdiği için zorlanmadı pek hiç ağlamadı bile her istediğinde başka şeyler yedirdim ve ikna oldu. En zoru gece kesmesi ben gece ve gündüzü aynı anda kesmedim gündüz emzirmedim ama gece emzirdim ama ilginç bi şekilde gündüz emmediği için gece de unutmaya başladı ilk gece 3 defa sonra 2 sonra 1 defa emmek istedi ve emzirdim 4 5 gece sonra uyandığında süt teklif ettim biberon almadı benim kızım ama şu nuk magic cup tan su içiyordu ona süt koydum onu içti ve böylelikle kızım da bende zorlanmadan meme işini tamamen bitirdik. Darısı başınıza 🤗