Rabiia Kızlar tatil amaçlı gidicez ailece cok kararsız kaldım böyle tatillik gezilmelik güzel fotograflar cekilmelik siz hangisini önerirsiniz?😇(gidip memnun kaldıgınız yerleri yazarsanız ekstra tesekkur)😂
Rabiia Sevvaldal ufak cocuk oldugundan 1 2 kez gezebiliriz sanırım daha cok otel ve cevresinde vakit geçiririz o yüzden bilemedim hangisi daha doyurucu olur😂
Rabiia Sefnrr burda kavga cıkmazsa iyidir hahahahha😂 şaka bi yana bu fotograflarda hep meşhur olan yerler trabzonmu böyle yükseklerde falan oluyor ya😂
Vanilya Rabiia İki şehir de birbirine çok yakın ikisi de farklı güzel bence gitmişken ikisini de gezin.
Sefnrr Rabiia Sumela manastiri , uzungöl boztepe ,magaralar, yaylalar ne ararsaniz var gezilecek zaman olsun yeterki tabiki var yuksek alcak bayir ne ararsaniz 🤣🤣😅
Busramaden Rabiia ıkısı de ayrı guzel ama cok yakın oldugu ıcın ıkı sehrıde rahatca gezebılırsınız trabzonda uzungol sumela manastırı ataturk kosku sera golu gezebılcegınız yerler varken rıze de yaylalar var yanı onların ayrımını sız yapabılırsınız dedıgım gıbı ıkısıde okadar yakın kı bır bırıne hepsını gezebılırsınız
Eminos Rabiia canim zaten karadenizde oyle heryerde gezilecek bi yer yok her sehirde farkli ozellik var o yuzden samsun ordu Giresun rize trabzon gezersiniz ona gore bi program yapin cok guzel olur
Tuti29 Rabiia rize Çamlıhemşinliyim rizeyi tavsiye ederim. Bungalov evler filan var dere kenarı gezilecek yayları filan var kalesi uzungölü vs vs 😊
Rabiia Tuti29 uzungölü trabzonda biliyordum benn yanlısmı hatırlıyorum acaba bide otel olarak istedigim tipte rizede daha cok buldum ayder falan🌸😇