2737382937 Mamanın arkasına su veren anneler ne kadar veriyorsunuz suyu ve her Mamanın arkasına veriyor musunuz
NilAsyaMom 2737382937 gerek yok Kİ zaten mamayı suyla hazırlıyorsunuz ve su ihtiyacı karşılanıyor. 6 aydan önce ekstra su vermeyin, emzirme varsa hiç vermeyin
melekdag 2737382937 her mamadan sonra mutlaka verilmeli , anne sütü gibi değil . Mamayı sindirmek kolay değil .
11Hilal11 Ben dogdugundan beri veriyorum doktorumuz ver dedigi icin basta 1 cay kasigi veriyorum 2 aylikken 2 3 cay kasigi vermeye basladim 4 aylikken de ek gidaya gectigimiz icin biraz daha arttırdım su an 5 ay 25 gunluk günlük 30 40 ml veriyorum
melekdag NilAsyaMom bilip bilmeden yazıyorsunuz doktorlar mama dan sonra su verin diyor anne sütü gibi değil . Sindirimi daha zor o yüzden mama dan sonra su mutlaka verilmeli .
YgmrEzel Ben hem mama hem süt veriyorum. Ama su vermiyorum çünkü emzirme eğitimindeki uzmanımız anne göğüsünden emerken su da geliyor dedi mamayıda suyla yaptığım için su ihtiyacı yok dedi 🙏🏼
NilAsyaMom Tazeanne00 neden? Sütünüzün %80i sudan oluşuyor zaten, bebeğin suya ihtiyacı yok Kİ. Benim başımın etini yedi annem kaynanam, asla vermedim. Doktorum kesinlikle verme dedi emziriyorsan gerek yok dedi. Bence de öyle
2737382937 NilAsyaMom emzirmeler için öyle suya gerek yok ama mamada öyle değil biz bilmiyorduk bebeğin kaç gün kakasını yapamadı çatlıcaktı çocuk su ver dedi hemen verdik 1 saate çocuk içini boşattı rahatladı