Dildeniz Itsybitsyspider yan etki 2 ve 4 aylarda yapılan aşılarla aynı etki görüldü bizde ateş oldu calpol verip düşürdüm malum havalar sıcak diye 3 gün sürmüştü baya inçe giydirin ve bol bol elini yüzünü yıkayın
Ftmglksmc Itsybitsyspider ben hiç bir etkisini görmedim çok şükür pek ateş yapmadı gibi birşey hatta hiç huysuzlanmadı da 2. Ve 4. Aşılarında ateş yapmıştı bunda olmadı
meltemineLduru MuhammedAmine he iyi bari burda olmycamda merk ettm. 1 Ay var 1 ay yok galiba öylemi 1 yaşına kadar🤔
MuhammedAmine meltemineLduru o kadarını bilmiyorum valla 5 ay 10 günlük benim oğlum 5. Ay aşısı yoktu 6.ayda var gerisini bende bilmiyorum
Tontisimm Biraz ateş yaptı bizde onun haricinde şükür iyi atlattık huy değişikliği de yaşamadık ondan hep korkuyordum
Itsybitsyspider Tontisimm bizde kaka sayısında artış oldu hafif ishal gibi aceba aşıyla alakası varmıdır
MuhammedAmine Ylmzkbra06 3. Ayda ilk dozu 4. Ayda 2.dozu aldık bizde yani doktorumuz böyle istedi 5. Ayda mı olması gerekiyor
Elifasel01 Itsybitsyspider çok şükür sıkıntısız geçirdi kızım 2 ve 4de daha huysuzdu diyebilirim 🤣🤣 ama aşı sırasında çok ağladı ilk defa ağlarken morardığını gördüm 😢😢
BskDuru Yapıldığı gece biraz ateş yaptı hemen ilaç vermedim ama 38 i görünce o gece ve sabahına calpol vererek düşürdük. Biraz da bacakları ağrıdı kıpırdatmak istemedi. Genel olarak yaşadığımız böyleydi.
Sevincc Ateşi olmadı ama çok huysuzdu durup durup ağladı artık dayanamadım calpol verdik ateşi 37 flndı ama ağrısı var diye verdim 1 saate düzeldi 🙏