Itsybitsyspider 6.aydan sonra 2numaralı mamaya geçen anneler ufak tefek ek gıda ile birlikte kaka sayısında artışınız oldumu?
Babe Itsybitsyspider ben henuz 1 kullaniyorum 5 ayligiz sitem etmissiniz diye yaziyorum postunuz ustte kalsin😊
Deletedmom113 Itsybitsyspider bizde sorun olmadi aksine ek gidaya ve 2 numarali mamaya gectigimizden beri kizim kabiz 4 gunde bir yapıyor ve cok zorlaniyor
thelake Itsybitsyspider ilk zamanlar günde 4 5 defa yapıyordu sonra 2 ye düştü şuan 8 buçuk aylık bazen günde bi kere yapiyo bazen 2 günde bir yapiyo
Itsybitsyspider 2 gündür bu 4.postum foruma olan inancımı kaybetmeye başladım kimse 2 nolu mama kullanmıyormu
arzu_duru Itsybitsyspider günde bir iki sefer kaka yapıyor benim kızım meme +günde bir kez mama hipp kullanıyorum
Itsybitsyspider Babe 💗😁 walla etmek zorunda kaldım hafif sıvı bir kaka sayısında artışımız mevcut malum haftasonu 2gündür kimseden cevap alamadım
Babe Itsybitsyspider aslinda biz de ek gida aliyoruz suan azar azar yogurt ve meyve puresi.hipp 1 kullaniuorum bizim kaka sayimiz artti ama kati degil tam sivi da degil.olmasi gerektigi gibi.hipp in icinde probiyotik var ben ona bagliyorum