Denizasel34 Kizlar 3,5 aylık olduk çocuğu ma bı haller oldu sınırlı huysuz sürekli ağlama modu 😒 napacagimi bilemiyirm salliyirm salladigim kada uyumuyor bile geceler i sürekli uyaniyir. Emmeside tuhaflasti oyun oynuyor sanki memede ay ben napicam 😞
Znurr Denizasel34 atak haftası olabilir. Artık yavaş yavaş diş dönemine girmeye başlamış olabilir, onunda huysuzluğu olabilir
Denizasel34 Atak dönemindeyiz baya da uzun sürüyor Muş bu atak nasıl atlaticam bilmiyorum sinirlerim harap olmuş durumda yardım isteyeceğim biri de yok 😞
Ayazzmomms Denizasel34 bende aynı durumdayım mama içiyor bu aralar iştahsız ya içiyor ya içmiyor sürekli elini emiyor uyku zaten yok 🥺
Denizasel34 Ayazzmomms kaç aylık cnm senin bebek ay neden böyle oluyor ne atakmis arkadaş vallaha benden ddaha çok yoruluyor artık ağlamaktan
Ayazzmomms Denizasel34 3 ay 6 günlük bizde de aynı ne iştah kaldı ne uyku sureklı huzursuz mama içmiyor o içmeyince ben rahat edemıyorum
Denizasel34 Ayazzmomms zaten çok haraketlendiler sağlıklı olsunlar da kilo önemli bir unsur değil bence kaç kg