VahideEgehan Hadi bakalım doğum da oluşan çatlaklarımızı nasıl geçirebiliriz tavsiyeleri olan anneler buluşsun fikir alışverişinde bulunalim ne dersiniz Bayanlar…🤭😄
BademsMam VahideEgehan https://www.youtube.com/watch?v=QU9YvSfsGyI&t=12s Kesin çözüm bu canım benim tüm çatlaklarım bunun sayesinde geçti ve burdaki bir sürü insanda öyle geçirdi
Arenilay- Cookie valla öyle kız 50 ile hamile kaldım sigarayı filan bıraktım vitaminlerle börek çörek ye ye🤤 sonra ya Allah diyerek doğuma 95 ile girdim😅
BademsMam Cookie kesin temizliyor. Benim bacaklarımda karnımda çok fazla vardı derinden. Şuan sıfır pürüzsüz yaklaşık 1 ayda her gün uygulamayla geçti. Deneyin kesinlikle. Burdaki tüm eski kullanıcılarda uyguladı bunu
Cookie BademsMam teşekkür ederim , evlenmeden önce düzensiz kilo alıp verişimden kaynaklı basenlerimde çatlak var deniycem 🌸
BademsMam zeynepmommm kesinlikle temizliyor. Benim bacaklarımda ve karnımda derinleşen çatlaklarım vardı onu bile çok iyi yaptı. Şuanda komple pürüzsüz çatlaktan eser yok. Bu uygulamayı burada tüm eski kullanıcılar yaptı ve çoğunun geçti
zeynepmommm BademsMam ay çok teşekkür ederim karnımda çok var ve karnıma bakmak bile istemiyordum mutlaka denicem