MelisT Kızlar ek gıda geçtiğiniz de irmik olarak normal irmik mi yoksa bebek irmiğimi kullandınız deneyimli olanlar paylaşabilir mi 🥰
Denizzz88 MelisT bebek irmiği kullanıyorum onun sindirimi daha kolay oluyormuş diye duymuştum un gibi çünkü
minniegibi-amadegil MelisT bebek irmiği kullanmıştım. 15 aylıktan sonra normal irmiğe geçtim. Bebek irmiği daha sindirilebilir düzeyde
MelisT minniegibi-amadegil öyle mi o zaman o şekilde deneyeceğim çünkü sindirmekte zorluk çeken bir bebişiz biraz 🥰
Mrv_Kml_Ygz Bende bi kaç deneyimli arkadaşıma sordum normal almışlar görünce benimde kafam karıştı ondan mı alsam ki diye bende normal kullanacağım
MelisT Mrv_Kml_Ygz benimde çok karışık kafam. Bebek irmiği için daha kolay sindirilir diyorlar ondan onu tercih etmek istiyorum ama onuda her yerde bulmak imkansız malesef kaç market gezdim hiç bir yerde yok ne yazıkki 🤷🏻♀️
busrayldz61 Bebek irmik aldım ben canım. Instagramda Vitma diye bir sayfa var doğal herşeyi. İrmik, pirinç unu, buğday unu almıştım
minniegibi-amadegil MelisT o zaman bebek irmiği alın direk.. Çünkü bende aynı durumları yaşadım. 🥰 Birde bolca yoğurt yedirip, kefir içirin.. Daha rahat sindiriyor yediklerini..
Yasemin38 MelisT canım istersen normal irmiği çek robotta öyle kullan. Bebek irmiği dedikleride biraz daha ince normal irmikten. Benim doktorum bebek irmiği diye belirtmedi liste verdiğinde de