Yunusemrecik 2 aylık karma aşı çocuklarda ateş veya hastalık yapar mı?aşırı mız mız uyumak dahi istemiyor😞
BirAlparslanAnnesi Yunusemrecik ateş yapabilir canlı aşı çünki ama panik olmayın bacağı ağrıyabilir huysuzluk olur iştahsızlık olur ertesi güne bişeyi kalmaz merak etmeyin geçmiş olsun
brmelekannsi Bizde yarın 2. Ay aşımızı olucazda 2 ağır aşı ateş yapar diyorlar gitmeden ateş düşürücü veren var mı
BirAlparslanAnnesi brmelekannsi gitmeden ateş düşürücü vermeyin bebeğinize bunu yapmayın bırakın vücudu savaşsın bağışıklık kazansın🌸 ateşi çıkmadığı sürece ateş düşürücü verilmez ateşten korkmayın sakin olun onların sağlığı için herşey
slnergnn brmelekannsi 38,5tan önce ateş düşürücü önermiyor doktorlar hele gitmeden önce ateş düşürücü verme canım aşının bi anlamı olmaz yoksa bağışıklık kazanması lazım, bırak biraz ateşlensin ya da ateşlenmeyedebilir belli olmaz 😊
Hlyvk Yunusemrecik ben sey denedim doktoruma sordum calpol parasetamol ocerikli cok agladiginda ver dedi yani agri kesisi aslinda onu verdim biraz olsun rahatlatti
Hlyvk Yunusemrecik valla napicagimi sasirdim gece gunduz yok bide 2 saatte bir acikan cocuk simdi 1 saatte istiyor