Ipekada34 Kızım 9 aylık hiç dışı çıkmadı bu sabah yanıma alırken vucunda bi sıcaklık hissettim ayak altında sıcaklık kulak içinde boynunda var ve ölçtğmde 37 gosteriyo cok huysuz ve huzursuz neler yapabilirim nasıl atlattiniz bu süreci
BirAlparslanAnnesi Ipekada34 37 ateş denilecek kadar yüksek bir değer değil aslında..diş ateş yapar ama en çok 38 yapar 38 den fazlası olmaz vede dirençli olmaz
Zlm Ipekada34 dış ateş yapar ishal kabiz huysuzluk yapar ama hiçbirini yapmayabilirde boynu kol boglarini falan silin bezle
BirAlparslanAnnesi Ipekada34 bide diş dönemini biz çok şükür kolay atlattığım için bir fikrim yok ancak eminseniz diş olduğundan bi ağrı kesici verin akşam yatırmadan önce isterseniz rahatlar çünki doktorumuz bize asış diş ağrısının gece daha yoğun sekilde ortaya çıktığını söylemişti
RabiaMevaninAnnesi Ipekada34 Canim benim kizim 15 aylik azı disleri haricinde diger dişlerinde hic atesi olmadı ama azı dıslerinde atesi 38.5 gecti benim kizim dislerini ikiser ikiser cikariyor 2 aziyi birden cikarinca cok ates yapti
Ipekada34 BirAlparslanAnnesi ayak altını kulağını ölçünce 37 38 degisiyo Dirençli olmazı anlamadim da ? Ne demek istediniz
BirAlparslanAnnesi Ipekada34 yani düşmeyen ateş diş ateşi değildir ..kulak yada koltuk altından ölçün vede temassız değil diğer ateş ölçerler daha doğruyu gösteriyor
F0244 Temizliğe dikkat edilirse herşeyi ağzına atıyor dikkat ederseniz hafif atlatırsıniz oğlumda bı sıkıntı çıkmadı şükür sadece huzursuz oldu