Ertugrulunannesiiii Bebeğim dün geceden beri kakasını yapamıyor çok zorlanıyor uykuya dalamıyor 1 aylık şu an ne yapabilirim. Anneler bana öneride bulunun lütfen… Masaj yapıyorum, poposuna zeytinyağı sürüyorum ama geçmiyor
Ayse0409 Ertugrulunannesiiii Sadece anne sütü ile besleniyorsa 15 güne kadar kaka yapmaması normal. Tahminimce gazdan dolayı zorlanıyordur. Bi gaz masajlarını deneyin karnına havlu ısıtıp koyun.
eceunverkanra Ertugrulunannesiiii Karnına masaj ve ayaklarini ileri geri hareket ettirmek biz de cok ise yariyordu bir deneyin isterseniz. Gaz masaji videolari var onlara da bakabilirsiniz onlar da cok rahatlatiyor
Edizalininannesi01 Ertugrulunannesiiii Benim bebeğimde 29 günlük ama süt yetmedigi için mama da içiyor aynı problem onda da oluyor.Ben ağzına 1 çay kaşığı kadar hakiki zeytinyağı veriyorum ancak öyle yapabiliyor kakasını ve poposunun deliğine de pamukla zeytinyağı sürüyorum.Hemde masaj falan yapabilirsin karnına sırtına bisiklet sürer gibi bacaklarını çevirin diyorlar
Ertugrulunannesiiii Ayse0409 dün antibiyotik almak zorunda kaldım o yüzden Bi kaç kez mama verdik sanırım o yüzden zorlanıyor, havlu da ısıttım ama yapamıyor bir türlü başka tavsiyeniz var mıdır
agatha İmkanınız varsa arabayla gezdirebilirsiniz. Oğlum ne zaman yolculuk yapsa mutlaka kakasını yapar ☺️