Bebeggimm Kızlar bebegimin 5 gündür kakasi yeşil sulu gibi sanırım ishal oldu rota aşısı olduk ondan mi böyle oldu yoksa usuttumu hiç bilmiyorum doktora soruyorum herşeye hep normal diyo başına gelen var mı
Minikbereninannesi Bebeggimm bazen üşütünce yeşil kaka yapıyor canım, kimisi diş çıkarırken yapıyormuş, kimisi biraz aç kalınca yapıyormuş. Bende çok araştırdım çünkü günde 1 sefer yeşil kaka yspıyorfu aynı Çimen gibi kuru. Ama sulu bilmiyorum tam ne demek
Rmeysa058 Bebeggimm benim kızımda 2 aylıktı rota aşısı olduktan sonra yeşil mukuslu kaka yapmaya başladı ve hiç değişmedi kaka rengi 1 ay sonra şüphelenip test yaptırdım ve kızımın inek sütü alerjisi olduğunu öğrendim. Bazı Bebekler de bağışıklık sistemi güçlü olmayınc bu aşıdan sonra alerji oluyormuş 😓 şuan kızım 8 aylık ve hala düzelmedi çok pişman bu aşıyı yaptırdığım için baya zorlanıyoruz alerjisinden dolayı. İnşaallah sizde de öyle bi durum olmaz. İhmal etmeyin takipte kalın.
Karakuzu Bebeggimm benim kızımında öyle aşıdan olduğunu düşünmüştüm öyle yazıyordu internette falan ama meğerse inek sütü alerjisiymiş
Lina19 Rmeysa058 benimkide şuan iki aylık yeşil kaka yapıyor anne sütünden başka bişey vermiyorum siz mi içiyorsunuz inek sütünü bebegemi veriyordunuz iki aylıkken
Rmeysa058 Bebeggimm bilmiyorum sizde başka ne gibi şikyetler var ? ben kızımı özel prof. Götürdüm şikayetleri anlattım oda kan ve kaka testi yaptırdı ve kakasında gizli kan çıktı süt alerjisi var dedi.
Karakuzu Bebeggimm maalesef süt ve süt ürünleri yemeyi 15 gün keserek öğreniliyor.15 gün sonra çocukta olumlu değişimler varsa yememeye devam ediyorsun ama hala aynıysa alerjiyle alakalı değildir
Rmeysa058 Bebeggimm benim kızımda egzema oldu kulak arkasında kabuklanma baş ve kaşlarda geçmeyen konak vardı gözleri kızarıp şişiyordu arada