babymakarena Kızlar bez fiyatları uçmuş yaa🤦🏼♀️ sleepy 100’lü fiyatı en düşük 220 TL ye buldum siz nerelerden alıyosunuz hiç indirim de yok bugünlerde galiba 🤔
Aezgi babymakarena doğduğundan beri prima alırdım 1 yasına giricek fiyatlar uctu artık malesef gündüz migrosun bezini takıyorum cok memnunum gecede prima cözümü böyle buldum😄
Brutal-Betty babymakarena getir den alıyorum,170 TL sleppy ben Molfix kullanıyorum kupon gelince alıyorum 136 adet Bezi 125 TL aldım
Havuclumama Aezgi canım Migrosun bezi derken fiyatı ne bide adı ne o bezin😁😁bide migros sanal markete bula bilir miyim
Winnithepooh babymakarena sleepy kulla dik 27 ay ve bu ay pahalanincq 101 b3zine geçtik sukur sorun yaşamadık sleepy zaten hep sızdırdı ve bedenleri de değişik alttan sarkma yapıyordu bi cesaret degstrdik mutluyum 🤭🤣
Aezgi Havuclumama minies canımm migrosun kendi bezi fiyatı uygun vallahi hemde cok güzel sanal markette var ama büyük paketini bulamadık esim gidip almıs
Guzelkizimbenim babymakarena hakmarda geçen 100 lü molfixsi 90 tl aldım 90 li sleppy de 80 tl idi çok pişman oldum ondan almadigima
kaymakliekmekkadayifi babymakarena goon bez bakin ben su an onu kullaniyorum baby mallda ozellikle 2 al 1 ode oluyo ayda bir yada 2 ayda bir. E bebektede bazen indirime giriyor. Piyasanin en uygun bezlerinden biri. Birde baby turco baya uygun 1 kerede onu denicem. Baby me bezde guzel bantli bezi.
Kafam babymakarena prima premium care 70 li 130 tl ye alıyorum cok memnunum sleepy bizde sızdırma yaptığı için memnun kalmadım ben
Mmeelliikkeee babymakarena bende biraz kampanyalardan almıştım 2-3 ay idare ederim ama hiç düşmüyor tanesi 1.5 almadım 2.20 falan gördüm akşam çok şaşırdım .. az önce ıslak mendillerini aldım Hepsiburada biraz indirim yapmış
Eslemesra babymakarena ben 2 hafta once şoktan almıstım sleepy 96 tanesinı 74 liraya. Herseyi fiyatının artacağını bıldıgım ıcın 4 paket almıstım