bebegim- 4 gün önce oğlum doğdu sezaryan ile kucağıma aldım,hastane de sütüm çok gelemediğim den mama takviyesinde bulunmamızı söylediler fakat 15 cc dediler. Hem elimden geldiğince süt sağdım hemde mama verdim ama miktarını az söylemısler o yüzden oğlum susuz kaldı sodyum değeri yüksek çıktı beslenememiş dün yoğun bakıma yatırdılar var mı böyle basına gelen iyleşir mi lütfen dua edin 😞
Bade28 bebegim- allah size bağışlasın cnm üzme kendini sakın sütünü sağ sen bol bol su iç artsın 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Rabbim kuzumun yanında
agatha Merak etmeyin, yoğun bakımda biraz sıvı takviyesi ve iyi beslenmeyle çabucak toparlar inşallah. Benim oğlumda yoğun bakımda yattı. Sizi çok iyi anlıyorum fakat güçlü olmaya çalışın. Bugünler geçip gidecek, mutlu günler sizi bekliyor 🌼
bebegim- agatha yaaa inşallah hayırlı haberler evet çok zor bir zaman tam doğum üstü lohusalık da var umarım çok teşekkür ederim 🙏🏻❤️
Mihrimahim16 Seni kim yanlış yönlendirdi ? Sen bebeğini bol bol emzir sürekli meme teklif et kimsenin ağızına bakarak da iş yapma…