Sarikuzumalp Tugbaaada uçuk kremleri var eczanede ondan sürün ben uçuk çıktığında emzirirken maske takıyordum
Kubraybars Tugbaaada ay bugün bendede çıkmış ya sabah bi kalktım 🤦♀️ napsak geçer acaba burda bekliyim bende
LavininAnnesii Tugbaaada sarımsağı ortadan ikiye bölüp uçuğa sür yakıyo birazcık ama söndürüyo. Ben de uçuk kremi var ama geçirmiyo sarımsak daha iyi geliyo
Tugbaaada Sarikuzumalp maske takıyorum ama emzirirken de krem kullanmayın diyolar krem bişey yapmaz ki vuuduna sürüyo sun sonuçta
Tugbaaada Kubraybars daha çok yeni ama sızlıyor maske takıyorum gene ama sürekli ellerimi yıkıyorum çocuklara geçtigi zaman heryerlerinde yara çıkıyormuş Allah korusun
Sarikuzumalp Tugbaaada ben kullanmıştım eczacıya bi sorun siz telefonla arayıp onlar bilir emzirenler kullanıyor mu diye
Buseslm Bende de var şu an uçuk kremi kullanıyorum çocuğa öpmedikten sonra nasıl geçicek ki hiç öyle düşünmemiştim hamile ilken de uçuk çıkmıştı doktorum krem vermişti aynı kremi kullanıyorum şu an
Gzdzeynep Tugbaaada çay ağacı yağı serumu var ismi f ile başlayan katalog ürünü satan firmanın. ben yıllardan beri uçuk çıkınca hemen üzerine ondan sürüyorum bir günde geçiyor uçuk