Busra543215 Anneler merhaba bebeğim 1 aylık oldu göğüs ucum olmadıgından silikon meme ucuyla emziriyorum şıan biraz çıktı ama bebeğim memeyi uçsuz emmek istemiyor meme ucu çıkarmak için ve silikon meme ucunu bıramak için neler yaptınız yardımcı olur musunuz
Birsu3435 Busra543215 2.ci ayında göğüs uçlarım baya baya çıkmıştı bir gün uçsuz vermeye başladım kavrayınca daha rahat tuttu şimdi 3 aylık uçsuz veriyorum
Purposeless Busra543215 üç ay uçla emzirdim ben üç aYa kadar o kadar çok denedim ki bıraktırmayı ne yaptıysam olmadı çok ağlıyordu istemiyordu ta ki kendisi bırakana kadar. Bi gün uçsuz verdim tutu tutuş o tutuş dahada uç takmadım ara ara dene tutarsa dahada uçla verme 😊
Minikbereninannesi Busra543215 ben de gece vermiştim ilk sefer tutmadı bir başka gece tuttu gündüz tutmadı sonra gece de tuttu gündüz de 🌹
selimgiray Biz de 1 ay 5 gunluguz silikon uc kullaniyorum birakmak istiyorum lansinoh latch assist aldim kullanamadim
Busra543215 Deletedmom0510 sılıkon ucla eme eme bıraz çıktı bebek istemiyor tutmakta güçlük çekiyor çok fazla cıkmadı eskisine oranla biraz var
EyllnAnnesi Busra543215 6 aylık olduk göğüs ucum yok daha silikonla emziriyorum zaten onsuz hiç emmior
Busra543215 EyllnAnnesi bebek göğüs ucunu tutarsa daha hızlı cıkarmıs bende artık bıraksın ıstıyorum bır kac kere tuttu ama aglama krızlerıne gırıyor emmeyı bırakır dıye korkuyorum olmazsa artık emzırme destegı almayı dusunuyorum
Busra5009 Busra543215 ben de 2ayına kadar silikon uçla emzirdim. Her emzirmede önce takmadan denedim az emip sonra çığlık çığlığa ağlıyordu uçla emmek istiyordu takıp emziriyordum. Özellikle uykulu emerken meme ucunu takma öyle emsin ben 1haftada unutturdum inşallah siz de yapacaksınız