Dila97 Oglum 3 aylik dun gece duvara ve tavanda sabit bi yere bakip bakip sesli guldu konusmaya calsti . Bi korkmadim degil 🤣 . BAktgi yere elimi uzattgmda elimede bakiyo yani dalmamis ti. Kiz nereye bakiyo bu oglus🤣
UcuBulunamayanBant Dila97 O baktigi yerde elbet bişey dikkatini çekmiştir yada melekler gorunuyodur🥰 benim oğlumda da oluyor sabit bı noktaya dalıyor dakikalarca bazen kahkahalar atıyor bizde 3bucuk ayligiz
Busrasener43 Dila97 Melekler güldürüyodur benim kızım 4 aylık hala öyle şeyler oluyo hatta hep derim ne diyor kızım melekler sana güldürüyorlarmı seni derim 😂😇
Dila97 UcuBulunamayanBant yok canimm bos duvar 🤣 anneme sordum melekler guldryodur dedi suan cok guzel geliyo tabi dusununce dogruysa eger bi melegin guldurmesi. Ama gece insan bi urperyo🤣
NilAsyaMom Dila97 abo benim kız 6 aylık bu aralar yapmaya başladı. Hafif karanlık odada uyutuyorum. Tavana bakıyor sonra sağa bakıyor sola bakıyor melekler uçuyor heralde onları seyrediyor konuşuyor 🥰 minicik bebelere gözükmez 3 harftiler falan . Uiyyyy masum meleğim ya
Ucansupurge Dila97 kızım sürekli perdelerle klimayla duvarla konuşuyor hatta geçen gün klima ile kavga etti🤣🤣🤣 2 gün kus kaldılar 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Ozlemrc Dila97 evet insan bazen korkuyor gercekten size katiliyorum ama bi sure sonra geciyor hep boyle surecek degil ya😊