Kaderci Bbgim 50 günlük bu gece hasta burnu akiyo hırıltılı sulu ve öksürüyor. Sağlık ocağı gitsem ilaç verirmi vermiyorsa küçük ya götürmeyin dahada hasta olmasin. Bilgisi olan ?
Kayra_Hatice Kaderci aşılardan sonra içirmek için ağrı kesici ve ateş düşürücü ilaç yazmıştı doktor ben kullanmadım ateşi olmadığı için ama doktor uygun ilacı verecektir
cemre_-34 Kaderci sen bence sağlık ocağına değil normal bir hastaneye götür bronşit olablir durumun varsa hiç bekleme özele git derim
Melisa59 Kaderci götürün kesinlikle ciğerlere inerse daha kötü olur . Ufacık bedeniyle nasıl huzursuzdu yavrum kesinlikle hemen alın götürün hava falan verirler burnu akiyorsa zor nefes alır ve bebekler sadece burunları dan nefes alır
NinovaLemi Hastaneye götürün influenza ve rota virüsü salgını var. Saglik ocağının üstten bakması bi ilaç vermesiyle olacak iş değil
Annebebek58 Kaderci canim benim direk hastaneye gitt yatis bile yapabilirlerr cunku ilk 3 ay damar yolundan veriliuorr antibiyotik ilaclar flnn
Bhr28 Kaderci . Geçmiş olsun inşallah önemli bir şey değildir. Bir çocuk doktoruna kesinlikle götürün , sağlık ocağına götürmemenizi tavsiye ederim
Esrasenay1 Kaderci acil e git lütfen canim daha gitmediysen burnunu hep ac serum la benim kizim kasımda 30 günlüktu ayni şikayetler vardi salgin vardi yogunbakimda yatti 8 gun
Gizemeris Kaderci bronşit olabilir canım.46 günlükken bronşit oldu oğlum ilaçlarla topladı iğne hap şurup. 64 günlüğüz hırıltısı var yine. Hiç beklemeden götür mutlaka doktora