Naz1310 cemre_-34 evet canm 4 kere gidio rop muyanesine dün 4. Muyanesini yaptırdım şükür hiç biseyi yok
cemre_-34 Rop muanesin de ilk gözüne 3 kere damlatip doktor çağırdığında kendisi de damla damlatip bakıyor dmi doktorun gözünde de bir alet var öyle bakıyor dgru mudur? O kdr çok ağlıyor ki gözleri kıpkırmızı oluyor ne zmn bitcek diye gün sayıyorum resmn
Huzurbebek Dün rop muayenesi olduk yüzümüz çizilmiş gözünün altında yarayla çıktı muayeneden ve tek gözünde kanlanma var içinde küçük bir yerde hala kanlanma geçmedi normal mi ne zaman geçer doktora sormalı mıyım
cemre_-34 Huzurbebek genelde ertesi gün geçmesi lazm kanama olan yer hafif sarılık rengi kalır o da gider mesela ama gözde oyle çizik falan olmazdi
Huzurbebek emys1844 bugün hala küçük bir yerde kankanma devam ediyor aynı yüzünü çırpınırken çizil kanattılar sanırım beni içeri almadılar çok ağladı yarası kapanıyor
Sudetunaaa cemre_-34 bende iki kez gittim daha gitmem gerekiyor 3 kere damla damlatıyor göz bebekleri büyüyor sonra birşey ile bakıyor sanırım cok ağlıyor odada cunku bide odaya da almıyor
seda2023 cemre_-34 benim bebeğime 2 kez yapıldı 3. Gerek yok dedi doktorum. Aradık göz iletişimi varsa gelmeyin dedi hastanede normal göz muayenesine götürün dediler