MuBaBu15 Arkadaşlar salik ocağının verdiği damlayı mi kullanıyorsunuz yoksa kendi bütçenizle daha iyi bir damla mi aldınız
Yasemin38 MuBaBu15 pedia D kullanıyorum canım. İster ücretli alabilirsin istersende reçeteye yazdırıpta alabilirsin
AkademiikAnne MuBaBu15 venatura kids D3 kullanıyoruz biz. Yaklaşık 6–7 senedir kendim için vitaminlerini kullandığım bir markanın çocuklar için ürettiği d3 vitamini.
Alvindmrkl MuBaBu15 kendime sağlık ocağının verdiği bebeğe ocean ( zeytinyağı içerikli tavsiye üzerine aldım ) coledan hamileyken kullanıyordum güzeldi forum aramadan d vitamini yazın bunla ilgili post çok var yorumlarda hep yazıyor canm
Duyguuu35 Sağlık ocağının verdiği damla bebeğim de aşırı huzursuzluk yaptı değiştrdn sonra ocean kullandm bende karın ağrısı flan yapıyormuş ondan olablr demişti doktor
Deletedmom6262 MuBaBu15 Evet sağlık ocağı verdiğini kullanıyorum doktorumada söyledim bişe demedi yani
Zeynep4646 MuBaBu15 biz sağlık ocağının verdiğini bıraktık verdiğim zaman deliriyordu bebek sanırım gaz yapıyor ya da karnını ağrıtıyor yine sağlık ocağında yazdırdık coledan D3 hiç bir sorun yasamadik memnunuz