Hrygkc Büyük büyük 4 tane yedim bebek asla durmuyor gazdan 56 günlük ne yapabilirim acaba ya ölcem uykusuzluktan
Mehmetereninannesi Hrygkc kimyon çayı yap kendine sen iç. Bulgur acı salatalık nohut kuru fasulye yeme bunlar cok gaz yapıyor sürekki masaj yap int ten izle görürsün karnını saat yönşnde ovala
Mavis34 Egurbuz20 çocuk.doktorumuz asla.kimyon bebeğe verilmemeli büyükler.icin bile çok ağır ve alerjik diyor
susunbebekuyuyo Hrygkc devamlı masaj yap durmuyorsa aştını aç fön makinası sesi aç yanına öyle dursun biraz karnına sıcak havlu koyabilirsin 3 aylık olduk hala her yemeğime kimyon koyuyorum inan ki kimyondan nefret ettim artık
Egurbuz20 Mavis34 bilmiyorum kusura bakmayın lütfen ben vermiştim kendi çocuğuma ondan esinlenerek yazdım çok şükür bi eksisini görmemiştim ben
Tugce42 Hrygkc rezene için bebeğinizede içirebilrsiniz çook faydasını gördüm inşallah sizede faydası olur 🙏
Tatlim Hrygkc afiyet olsun süt yapar ben bol bol bulgur yemiş tim şahsen ☺️ rezene ve kimyonlu çay için
Mavis34 Egurbuz20 bende vermiştim bir yakiniminnonerisiyle ama çocuğum.cok rahatsız oldu ve bütün vücudu kırmızı bebekler oldu doktora götürünce öyle dedi bende paylaşmak istedim sizinle