Tunaminannesi Hanimlarrr hanimlarr.. bugun oglum sagolsun beline kadar 💩 yapmis 🤦🏻♀️uyku tulumu sagolsun 💩 olmusss… Bunun lekeesi nasil cikarrr😂
Birranneee34 Tunaminannesi duru granül ile hemen çıkar.elinle citile sabunu lekenin olduğu yere koyarak sıcak suda ,sonra makinaya at.
Mevanurummm Tunaminannesi ben ilk önce akıtıyorum sonra aspirin sıkıp lavobada lekesi çıkana kadar temizliyorum sonra yallah makineye. Renklilere se zarar vermiyor aspirin
Mehmetereninannesi Tunaminannesi ben diğer kirli beyazları da atıyorum makineye 90 derecede domrstos aspirin ve çamaşır tozu koyuyorum . Makinenin kapağı ısınınca fişi cekiirum . Bir gün suda ıslı kalıyor fişi takıyorum kaldığı yerden devam ediyor . Beyaxlarım kar gibi
Emine-24 İlk önce arıtıp beyaz kalıp sabunla çitile tip kurıtıyorum sonra çamaşırları ile leke çıkarıcı sıkıp yıkıyorum ayri atmıyorum renkli beyaz diye domolun renk ayırıcı mendili var onu kullanıyorum
Tunaminannesi Mevanurummm aspirinim yoktu ama cifin spreyi vardi onu sıktım her yerine bulasik makinesi temizleyicisi de leke cikariyondiye duymustum onuda doktum biraz bekletip granül sabunla camasir makinesine attim 60° de birazcik cikmis ama sari leke hala var 🥺
Tunaminannesi Mehmetereninannesi uyku tulumumuz renkli malesef ya 🤦🏻♀️ beyaz olsa bende acenin spreyi var onu sıkıyorum leekeyi cikariyordu 😔
Tunaminannesi Cookie kiz bebegim daha 4. Ayina yeni girdi 😂 tuvalet egitimimize coook var. 😂 Bu pis 💩 lekeside illet bisey cikmiyo😂
Annee20 Tunaminannesi ilk kirli olan bölgeyi islatiyorsunuz islattiginiz bölgeye bildiğiniz çamaşır suyu döküp citileyip yikiyorsunuz ben yıllardır böyle yaparım asla beyazlatmaz renklileri 😊 ilk islationsonra çamaşır suyu deneyin.
Tunaminannesi Annee20 komik olacak ama hangi camasr suyu mesela domestos tarzi yogun olan mi yokda klasik ace nin su gibi olan camasr suyumu ☺️