Gul-42 papatyaannee kendımın kuaforum yok sıgaram yk alışverısım yok 😀kendıme aıt harcamam yok suanda evde oldugum ıcın 🥰ayrıntılı yazayım sac boyası yok agda yok bıyık kaş yok 😂kıyafet almıorum evdeyım
prenses53d Lavinerva fisher price eğitici kopekcik, kuleler bul tak onlarla oynamıştı şimdi cesit çeşit kitap alıyorum
Nalan96 Lavinerva ben de bime gelecek olan koordinasyon oyununu almak istiyorum ama hangi aydan itibaren kullanılıyor ve gerçekten yararlı mı acaba kullanan var mı?
meyaski Nalan96 bebeğiniz kaç aylık? Eline ne zaman verseniz bir şekilde eğlenir çocuk onunla aslında. Ama 8-9 aydan sonra o boncukları hareket ettirebilir sanırım.
Hfzmasal Lavinerva 6 ay civarı en eğitici sensin canım annesi bol bol ceee oyna, önüne 2-3 parça bişey alıp birini görebileceği şekilde sakla aaa nereye gitmiş falan de, ayna karşısında burun kulak vs onları göster su ile oynat en eğitici bınlar bence😊
meyaski Gul-42 fisher price’a muadil oyuncaklar da var ama araştırmak lazım. Ben o yüzden birlikteanneyiz sayfasını takip ediyorum. Bazı aldığı oyuncaklar 50-60 TL’nin de üzerinde oluyor belki ama ileriye dönük,mantıklı seçimler yapmış genellikle. Bir bakmak lazım. Ama ben orda gördüğüm bir kitabı ve bir oyuncagi aldım sadece. Oyuncağa para fazla fazla para vermek bana mantıklı gelmiyor. Kızım 8 aylık olacak 4-5 gün sonra. Şu şişesine renkli kecelerden küçük parçalar kesip koydum, üstüne de şu ekledim. Çok ilgisini çekiyor. Mutfakta da bir saklama kabini oyuncak kutusu gibi kullanıyorum. Tahta kaşık, kavanoz kapakları, oyuncaklarından birkaçı var içinde. Onlar da bayağı oyalıyor. Bunlar bile bebeginizin gelişimine katkı sağlar.
Firdevs167 papatyaannee bende bütün oyuncağını fisher Price aldım hatta iki gün önce eğitici köpeği sipariş verdim fisher parasını sonuna kadar hakediyor çocuğum için kaç para olursa olsun alırım valla çocuğum herşeyden üsttür 🌸☺️
Prenses_annesi22 emlkll fisher price neşeli tembel hayvan,eğitici köpekcik birde telefonu var alo yapıyor azcık agır ama zamanla ıyı oynuyorlar.
BarlasMomm Lavinerva fisher price egitici kopekcik, kanz ilk kumandam, fisher price piyano, fisher price a dan z ye tablet, fisher price yürüme arkadaşı, fisher price neşeli süpürge, chicco mama sandalyesi oyuncağı bizdekiler bunlar cok seviyor hepsini
Firdevs167 papatyaannee bende eskiden kendime çok harcardım şimdi kendimden çok oğluma harcıyorum valla ☺️Feda olsun bir daha çocukluğuna bebekliğine dönemeyecekler doya doya yaşasınlar oynasınlar eğlensinler 😍😍