Nureliss 6 buçuk aylık bebeğim var şimdiye kadar hiç biberon emzik tutmak istemedi, önerdiğiniz biberon ve emzik var mı, şimdiden sonra tutar mı yardım eder misiniz ❤️
2prematureannesi Nureliss ben oğlumda eee baby kullandım hep şimdi hamileyim doğum yaklaştı artık bakalım bunda da ihtiyaç olur diye wee baby alcam yine emzik ve biberon
pieceoflife Nureliss emzik kullanmadım. Emzik konusu malum tartışmalı bir konu. ☺ Biberon dr browns geniş ağız kullanıyorum. Memnunum baştan beri.
defneninannesiiiii Bence memeye en yakın biberon lansinoh emzik olarak da tabiki Philips benim bebeğim ilk 1 ay emzik aldı sonrasında bıraktı uykuya geçişleri daha kolay olsun diye başlattım anında aldı
Nureliss 2prematureannesi sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🙏 emzik bibs ve wee baby denedim olmadı, biberon olarak da chicco denedim
2prematureannesi Nureliss sağolun Amin inşallah 🤲 olabilir her çocuk kabul edecek diye bi kural yok sonuçta doğrudur
Bernaturedi Nureliss benim oğlum philips ve bibs emiyor ama duyduğum kadarıyla bibsin kauçuk emziğini almayan bebek yokmuş . Biberon olarak da philips tabi ki . Oğlum şuan onun ucunu sevmiyor o yüzden chicco kullanıyoruz yassı ucu çünkü