Kayasuzey Dorukcugum_ 2aylık bebeğimde kafası full konak bnde bekliyim nasıl temizleneliyim yardımcı olurmusunuz
Kuzeybabyy Dorukcugum_ yani zeytinyağ iyi geliyor ama benim bebeğimin dahada çok arttırdı tahriş etti tek yıkamada mustela konak kremi geçirdi köpük şampuanı değil bu konak kremi 40 ml
BalarisiYusra Dorukcugum_ banyodan önce zeytinyağ sürün yumuşamasını bekleyin 15 -20 dk . Sonra banyo yaptırın saç fırçası yardımıyla geriye doğru tarayın düştüğünü göreceksiniz bi kerede olmuyo tabi geçene kadar her duşta uygulayın
Elifinannesiiiiiiiiii Dorukcugum_ e bebekte konak tarağı var. Yıkamadan önce pamukla zeytin yağı sürün beklesin tarayın hepsi dökülüyor.
Bilgegamze Kayasuzey banyidan 1 2 saat once zeytinyağı sürün saçına beklesin yumusasin birde konak taragi lazim ebebekte satiliyor ucuz bisi zaten onu temin edin dustayken sacinin tersi yonune cok vastirmadan ama konaklari kaldiracak sertlikte tarayin bir iki deda yapin duzelir
Bade28 Yıkamadan önce bebe yağıyla masaj yaptm biraz beklettim sonra üstten üstten taradm konak tarağıyla iki üç yıkama sonrası bitti bıngıldağa dikkat edin
Elifinannesiiiiiiiiii BalarisiYusra katılıyorum canım benim kızımın çok faxlaydı tek seferde bitti çok şükür
Bade28 Zeytinyağı bh olarak sürülmeye uygun değil orda mantar yapabilir zeytinyapı diyen arkadaşlar önce bi araştırın
Elifinannesiiiiiiiiii Bade28 bende bunu iddia etmedim zaten fikir alıyor fikir verdim. Deneyip memnun kaldığım.
mihra_hatice Ben mustelanın konak köpüğünü kullandım başlangıçtaydı öyle bir iki yıkamada geçmedi çünkü kepek gibi hiç olmadı benek benek kırmızıklar oluşmuştu geçti arada sırada hala köpükle yıkarım. Sürekli alışveriş yaptığımız eczane önermişti
Bade28 BalarisiYusra konağa zeytinyağı sürülürmü yazdm ordan zaten bissürü şeyler çıkıyo ordaki deri zaten hassas olduğu için mantar gibi durumlar ortaya çıkabilir sakın sürmeyin falan yazıo ben tercih etmedim tercih edenede bişey diyemem herkesin elimde tlf okuyup araştırsn
sedaozan Dorukcugum_ duştna önce zeytinyağı ile hafif masaj yaypıp duşta konak tarağı ile tarayabilirsiniz ama tek seferde geçmez bi kaç kez sultan önce tekrar etmelisiniz
BalarisiYusra Bade28 anladım da her internette yazan bilgi doğru diye bi kaide yok güvenilir bi siteden baktıysanız eyvallah
Kuzeybabyy Bade28 evet doğru söylüyorsunuz benim oğlumun derisini tahriş etti daha kötü oldu her bebeğe iyi gelmiyor