Meltem123- Bacılar selam. Bebelerinizin kıyafetlerini ütülüyor musunuz ? Yada ne kadar süre ütülediniz ?
NiLDeRiN Meltem123- 16,5 aylık hep ütüledim uzun süre daha ütülerim. Mikrop kalmıyor ve yumuşak oluyor kiyafetler
SeymaSagban Meltem123- Bende ütülemiyorum sadece ilk kıyafetlerini ütüledim sürekli kirleniyor ömür biter her seferinde 😁
nelmali Meltem123- hamileyken ütülemiştim sonra doğduğunda annem utuledi ben gerek duymadım zaten ayrı yıkıyorum temiz olmuyorsa da yapacak bir sey yok biraz da mikrop alsın bağışıklığı güçlensin 😂
Deletedmom454 6 aylık benim oğlum hayatta ütülemeden giydirmiyorum biraz zor oluyo ama yapcak bişeyim yok evim kalabalık ve çamaşır hiç bitmiyo o yüzden iyi dezenfekte etmem lazım
Adamira Hıc ütülemedım,, utu insanın ömrunden çalan bir şey :)sadece hamıleyken yenı dogan kıyafetleri utulemiştim
Meltem123- Valla bazen günde 3 takım değiştiriyorum çiş kaçırıyor vs.. 20 günlük Bebem. Şimdiden bıktım :) korkuyorum da ütülemesem bısey olur mu diye
Nilyamom Meltem123- bebişkom 7 aylık haftasonu babası evdeyken ütülerim. 1 yaşına kadar ütülemeyi düşünüyorum.
Ss07 Meltem123- hamileyken özenle ütüledim hazırladım mis gibi. Hep ütülüyecem diye kafamda kurmuştum ama lafta kaldı 😀kızım hiç durmadığı için kıyafetini zor yıkardım şimdi işime geliyor 🙃
Yigitalpmoms Meltem123- oglum 22 aylik ben 18 aya kadar falan ütüledim. Suan asla firsat bulamiyorum ütüye. Önceden cift uyku oluyordu gündüzleri sure uzundu falan şimdi istesemde utuleyemiyorum. Guzelce katliyorum,asilacaklari asıyorum kurur kurumaz tamam 😍
Mavis34 Meltem123- 2 ay 10 günlük hep ütülerim en azından 6 ay utuleyecegim.sonrasi dayanma kapasiteme bağlı 😊
Mavis34 Meltem123- çok erken daha en azından dışarda giydiği kıyafetleri ayrı yıkayabilir onları üfleyebilirsiniz veya tenine ağzına değenleri
SuPerisiiii Meltem123- 2 aya kadar ütüledim sonra baktım ütülemek anlamsız zaman kaybı. Ona harcayacağım zamanı kızıma harcarım ki öyle yapıyorum