Sinemtann Kızlar oğlum 5,5 aylık diş çıkarma belirtileri var bugün de aşırı huzursuzdu uyku düzeni de bozuldu tetagil aldım eczaneden başka bildiginiz ağrıyı rahatlatacak yöntem varmı
Yamanikomm Sinemtann arada cok dayanilmicak gibi oldugunda calpol veriyordum calpol verip jel.surup.uyutuyordum fena degildi uykulari o zaman
Mlkfrtcskn Sinemtann Tetagil bende almayi dusunuyorum . Bebegim 9 bucuk aylik alt iki disi cok az gorukuyor. Çok zor geciriyoruz ates ishal huzursulugu var . Onerip onermediginizi ilerde yazarmisiniz?
Mehtapdemir3510 Sinemtann kızım 8 ay 6 günlük hep bende dış belirtidi dedim sizin gibi halen ne gelen var ne giden 😁 atak haftasidir
Toprakaren Sinemtann canm eczamede çalışıyorum ben bizimki de aynı dış çıkarıcak çok huzursuzlasirsa carpol veriyorum 1 çaykaşığı oda günde 1 defa tetagil i kullanırken çay kaşığının ucu ile su damların sanallarına yapışsın daha cok etki eder
Littlebird Mlkfrtcskn kızım 15 aylık 7. Diş yolda ilk 4 dişte jel kullanmıştım illaki faydası var ama eczacı önerisiyle tetagil aldım en çok rahatlatan o oldu tavsiye ederim kesinlikle
Sinemtann Mehtapdemir3510 ya ahahaha😁 bilmiyorum atakta olabilir aslında ama beyazlık gördük damağında