dilara5258 Kizlar bebegim bir haftadir kakasini yapmiyordu dun gece huysuzlandi uyumadi bende fitille yaptirdim ama az yapti yani bi haftalik kaka bu kadar az olamaz herhalde normal midir bu durum doymuyor mu acaba kilosu iyi aslinda anne sutu aliyor sadece
Sedaahmet dilara5258 benim oglumda 2.5 aylık. Bugün 5.gün oldu kaka yapmayalı 😕 dün akşam eşim eczaneye götürdü fitil almak için ama ordaki adam sadece anne sütü aliyorsa 10 güne kadar normal dedi. 1 çay kaşiğı zeytinyagini hafif ısıt ver dedi. Dün gece verdim ama hala yapmadi. Hic huysuz felanda degil. 🤷♀️
Svm 10 gune kadar normal minicik daha keske wermeseydin fitil burdaki doktorlar hic bi sekilde wermez oyle yaa
dilara5258 Svm bende verirken o kadar kararsiz kaldim ki zaten karni sisti hic durmadi rahatlasin istedim
Svm dilara5258 bnimkininde oluyo masaj yapiodum ayaklarini karnina cekiodum yine wermiodum yaa gerekirse doktora gotur hemen surup gibi bsy sikiyolar aqzina kakasi qelio werio minicik bedeni ilaclara alistirma
Mervesenolmertt Sedaahmet 8. Gun oldu bizimde daha yapmadi 2 bucuk aylik sadece anne sütü aliyor bekliyorm ne zamn yapck diye bundan öncede 7.gunde yapmisti sevinçten havlara uçtum çerçevelettircektm yani bezi o duruma geldim 😂
21idilcan Sedaahmet canım makat bölgesine vazelin sur uyarı yap etkili bide bezi aç sür bağlama altınada alt değiştirme bırak rahatlasın
elifsrbs Sedaahmet eğer bebeğiniz huzursuz değilse bekleyebilirsiniz huzursuzlanırsa mutlaka fitil verip rahatlatın yavrucağı 🙂
Sedaahmet dilara5258 dün akşam eşim fitil almış. Fitil verdikten 15 dk sonra kakasini yapti ama sakiz gibi yapişkan bi kakaydi. Ikına ıkına zor yapti. Kaka yapti diye sevincten havalara uctuk valla 😂
Sedaahmet Mervesenolmertt benim eşimde dün akşam fitil almış gelmis. Fitil verdikten 15 dk sonra kakasini yapti. Bizde sevincten havalara uctuk valla 😂 en çokta eşim kakalı bezi alıp koynuna sokacaktı resmen 😂😂 ama ıkına ıkına zor yapti ya. Sakiz gibi yapiskandı. Öncekiler gibi sıvı degildi. 😕
elifsrbs Svm tatlım kakası için verilen fitil gliserin kimyasal içerikli değil rahatlıkla kullanabilirsin o zaten sen verir vermez çıkıyor maksat çıkış yerini yumuşatmak 😉
Mervesenolmertt 21idilcan uyarı yapma demisti doktor uyari yaptikca hep öyle ister kaka yapmayi ogrenemez demişti
Sedaahmet 21idilcan zeytinyag sürüyorum poposuna canim. Altini degistirirkende hemen bezi bağlamiyorum zaten. Havalansın diye biraz açik bırakiyorum. Bacak hareketi yapiyorum gazini çikarsin diye. Ama dün akşam eşim fitil almış. Onu verince yapti kakasinı cok şükür. 😁
21idilcan Mervesenolmertt Bana da öyle dediler uyarı yapma diye ama mecbur yaptım yavrum ıkınmaktan morarıyordu. Kaç kere yaptım ama bak artık kendi yapıyor bitşey olmaz sonra düzene girer inş
Mervesenolmertt 21idilcan ikinma fazla olmuyor bizde ama anlamis degilim içtiği süt nereye gidiyo bugün de yapmadi 🤦♀️
Mervesenolmertt 21idilcan kayisinin kendisini yiyirm suyunu içiyorm zeytin yağı veriyorm hâlâ tık yok
21idilcan Mervesenolmertt yapar canım olumlu düşün benmkide 6 7 günde bir yapıyordu. Bak artık düzene girdi. Stres yapma doktorum 14 gün e kadar normal dedi hatta.bu arada kakası sıvı mı. Sıvıysa kabız değil canım
elifsrbs 21idilcan 14 gün mü 😲 bu süre çok fazla değil mi ya doktorunuz abartmış bence çocuk 14 güne çatlar yapmazsa 😒
Mervesenolmertt Sedaahmet evet bizimkilerde yaptigi zamn genelde ole oluyo ama duzeliyo sonra bekleye bekleye o hale geliyo 🤢 10 gün oldu hâlâ yok bizim kaka bugun de yapmazsa yarin fitil alirim bnde hangi fitilden aliniyo