Biriste Kızlar misafirim gelecek de menü olarak şunu düşündüm yardımcı olur musunuz ? Mercimek köftesi Patates salatası Haşhaşlı kremsantili revani Bide lahana sarsam mı diye düşünüyorum çaya gelecekler ?
Nazlinazli37 Biriste benimdr geliyor :) Yaprak sarma, börek , patates salatası, havuçlu tarçınlı kek yapacağım bende :)
Mom00 Biriste mercimek koftesini ya da patates salatasını cikarip yanina borek yata puaca kete gibi bise yapabilirsiniz
Asuyar Biriste lahana sarması bir poğaça veya börek yapabilirsin.bmrek tatlı ve salata. İki tane salata olmasın birini seç yerine börek veya poğaça yap. Ben olsam patates salata tatlı birde börek veya poğaça yapardım
Biriste Yelda35 Nazlinazli37 Mom00 Asuyar Ervam2021 Kızlar peki patates salatası mı iyi olur yoksa kısır mı ?
Ervam2021 Biriste mercimek koftesiyle salata uyumlu olmamis birini ele bence lahana yerine yaprak sarmasi daha guzel gider
marscicegi Biriste MErcimek köftesi ile kısır gitmez, bide sarma satmayın zaten patates salatası ve mercimek köftesi salata grubunda ,ben sarmayı da o grubtan görürüm genelde😊😁 Az gelir derseniz poğaça tarzı bişey tam oturur listenize:)
Ervam2021 Biriste bence salata daha iyi biz hatayliyiz farkli eksili vs baya canli yapariz onu da bulgur vs icindekiler bekleyince degil yapip direk yenilince daha iyi oluyor bence
Mom00 Biriste mercimek koftesi yapicaksan kısır yapma ama mercimek koftesini cikaricaksan olabilir malzemen varsa sehriye salatasi nohut salatasi gibi seylerde yapabilirsin
Ervam2021 Biriste benim de gelicek yarın inslah Pogaça Kostebek pasta Rus salatasi Kurabiye ceisdi dusunuyorm
Ervam2021 Biriste kolay ya porsiyonluk yap büyük olani bende yapamiyorum hahhah tabi bebekle nasil yapcaksam heyecanliyim ilk dega misafir agirlicam kizimla yani yabanci misafir hazir olmasi lazim herseyin