2cocukannesikizimveoglum Kizim geceleri 12de zorla uyuyor,sabahlari 8de uyaniyor ,sora 10da uyuyup 1e kadar uyuyor ,bide 4gibi uyuyor bazen 5,.Tek uykuya gecit yapamiyoruz,Uykusu gelince huysuzlaniyor
Deletedmom0099 2cocukannesikizimveoglum 14 aylıkken tek uykuya geçti. aynı sizin saat aralıklarınızda uyuyordu iki uykuyken. teke geçmek kolay olmadı ama oyalaya oyalaya 12ye çektim uykuyu 12-3 arası uyuyor aksamda 8:30da yatıyor
Mucizem2020 2cocukannesikizimveoglum oğlum yeni 17 aylık oldu tek uyku yapıyor çok nadir 2 uyku yapar çok erken kalkarsa sabah 9 gibi uyanır 1 buçuktan sonra uyur 3 buçuk gibi kalkar 10 gibide gece uykusuna geçer ama bizde malesef gece emmeye çok uyanırız sizde artık tek uykuya düşürmeye çalışın isterseniz kalkmasıyla ilk uykunun arası çok kısa 12 gibi uyutun 3 e kadar belki uyur akşamda 9 buçuk gibi uyur inşallah
Sssedaaa 2cocukannesikizimveoglum benm oğlumda iki uyku yaparken boyleydi 11. Ayda kendi isteğiyle tek uykuya geçtik ara ara bozulsa da tek uykuya geçince biraz düzen oturdu
Mayisannesi34 2cocukannesikizimveoglum tek uyku uyuyor gündüz bayadır tek uyku hatta 😊 8 de kalkıyorsa 1 den önce uyutma
mihrosum Sen ayarlıcaksn csnım onu ben ayarlamıstm yoksa aksam uykusuna uyumak istemiyordu. 8de uyanıyorsa 1 ıyıdır Baska da uyutma. Benım kızım 7de uyanıyor 12 1 gıbı uyutuyorum Baska uyutmam aksam 9da gece uykusuna baslar
2cocukannesikizimveoglum Deletedmom0099 mesela 12ceksem bile bu sefer 1de uyanicak,Ve tekrar 5 veya 6 da uykus isteyeck
2cocukannesikizimveoglum Mucizem2020 bizimki 9gibi uyuya var ya,oho onu aksam uykusu zannedib 11de uyanir,ve sabaha kadar uyumaz Bir yola bulmam gerek amma
Mucizem2020 2cocukannesikizimveoglum ahh bu bebekler okadar zorki bu uyku düzenini oturtmak bizde saatte bi kalkarız gece allah yardımcımız olsun inşallah düzene giricek
FatosToprakDeniz 2cocukannesikizimveoglum 9 aylıkken tek uykuya düştü 1.5 yaş civarı ara sıra gündüz uyumamaya başladı. Uzun zamandır da hiç uyumuyor. Akşam 9 9 buçuk gibi uyuyor sabah 9 10 u buluyor uyanmasi. Geceleri genelde deliksiz uyuyor. Yetiyor herhalde. Gün içinde uykusuz olmuyor hiç. Hafta içi annem bakıyor nadiren orada uyuyor. Gündüz uyuduğu zaman çok huysuz oluyor 🤷♀️
MesNes 2cocukannesikizimveoglum tek uyku öğlen 12-12bucuk arası uyumalı Bir gün dayanın en geç 8de uyansın park o bu derken oyalayın 12de uyutun bir haftada girer düzene
Biricik_11 2cocukannesikizimveoglum Benim kızım 1 yaşında tek uykuya geçti şuan 19 aylık gündüz uykusuda 45 dk yı geçmiyor 🙄Akşam 23 00 gibi uyuyor
2cocukannesikizimveoglum Mucizem2020 19aylik bebek degillerki ya artik😥😓valla bebekken bunda guzel uyurdu,simdi cocuk amma🤭
Umay_ 2cocukannesikizimveoglum 8de uyanan 19 aylık bir çocuk için 10da uyumak çok erken oluyor. Eğer 8de uyaniyorsa yaklaşık olarak 5 saat ayakta kalabilir. En erken 12.30-13.00 gibi uyutmalisiniz. Toplamda maksimum 2 saat uyku yeterli olur. Sonra bı daha uyumak istese de uyutmamaniz lazım. Uyandıktan 6-7 saat sonra gece uykusuna geçebilir. Bu da yine akşam 8-9 civarına denk geliyor. Bu şekilde başta biraz zorlanabilir ama sonrasında alışır ve gece daha uzun ve verimli uyur. İkiniz de rahat edersiniz😊 Uyku düzenini bu şekilde oluşturmanız şart.
2cocukannesikizimveoglum Umay_ 10da uyutma seebebim geceler cook uyandigi icin uyku uyuyamiyorum,Hamileyim bazen o yuzden uyuyamiyorum,onun icin 10 da uyuyoruz
Umay_ 2cocukannesikizimveoglum Anlıyorum. Hamile olmanız da bayağı zorluyordur sizi. Kolaylıklar dilerim size. Ama gece sık uyanması bile büyük bir ihtimalle uyku düzensizliğine bağlı. Bu şekilde düzen getirebilirseniz siz de daha rahat edersiniz sonrasında😊
Mucizem2020 2cocukannesikizimveoglum evet oda doğru bende bebekken 5 saat kesintisiz geceleri uyuduğumu biliyorum 1 kere emer geri uyurdu şimdi ise saatte bi uyanıyoruz emmeye bende bu konuyu çözemiyorum bir türlü