Arendenizinannesi TwinGirls_59 kac aylıksınız tam olarak ve neler yazıyorsunuz. Bız 3 ay 18 gunluguz ve artık cıldırıyorum
Taha_emir TwinGirls_59 googleden bebek atak haftasi yazın sayfayla açtığınızda doğum gün ay yıl olarak yazdığında gösterir
TwinGirls_59 Arendenizinannesi Gece uykusu yok kızımın birisi sürekli babasının kucağında durmak istiyor bana gelince ağlıyor diğer kızım emzikle savaş içinde doğru düzgün ememiyor ağzından çıkıyor diye ağlıyor kucak istiyorlar iştah yok zorla besliyorum uyurken bile savaş veriyorum sizin nasıl geçiyor
Merveex42 Arendenizinannesi Günüdzleri hix durmuo sürekli kucak sürekli huysuzlk. Uyku anca emrrken yada anakucgnda.. Amannnn..
Arendenizinannesi TwinGirls_59 bızımde gece uykumuz yok uyu uyan seklinde. Sürekli kucakta ve aglamaklı. El sureklı agızda. Aşırı sınırlıyız.
Arendenizinannesi TwinGirls_59 zaten hersey bu zamanlarda zor eskı insanlar bır suru cocuğa bakarken ben bır tanesinde zorlanıyorum
Taha_emir TwinGirls_59 atak günümü Aynı sürüyorsunuz gün olarak muhtemelen ben internetten doğum yılını gününü ayını yazarak öğreniyorum gösteriyor orda kaç gün sürdüğü yada diğer atağa kaç gün kaldığını
Morvy TwinGirls_59 biz 4 ay 3 günlüğüz sanırım 3,5-4,5 ay arası oluyor yani 14-19 haftalar arası kendinizi çok korkutmayın veya çok düşünmeyin bizde maşallah çok değişen birşey olmadı herkes farklı geçiriyor demekki umarım değişmez daha🙏🏻