cnskc67 Gnc35 burun aspiratörü al canım yoksa.onla çekebilirsin burnu tıkalıysa.amniyon sıvısı kalmış olabiliyo ben çektim hep bir sürü pislik çıktı.şuan 10 günlüğüz
Ozgeoyk Gnc35 kuru kuru burun aspiratörüyle çekme canı yanar belki serum suyu var deniz suyu var otri bebenin ondan alıp onu damlatıp öle temizle kimi zaman onu damlattıgında kendliğinden akabiliyor
Tazeanne19 Gnc35 nazalnem diye bi burun damlası var yag gibi bişey o burun içini nemli tutuyo bu sayede kuruyup nefes almasını zorlastırmıyo doktoru önermişti onu al derim bi zararı yok bana burun aspiratörü kullanma sadece damlayı kullan dedi ama ben önce burun aspiratörüyle temizliyorum sonra damlayı damlatıyorum
mcansum Gnc35 bn byerde yenidoğanda burun temixliğine grrek yok fizyolojik serum sıkık bırakılması gerekıyormus bebek onu hapsurarak atıyormus ole okumstum
cnskc67 Gnc35 canım o damlayı al damlat sonra çek nefes almakta zorlanıyorsa.burun aspiratörünü bana hastaneden doktor verdi damlasıyla.hapşırarak atamadı.baktığımds birşey yok gibi ama çektiğimde bir sürü şey geliyor beyaz beyaz
Kizim07 Gnc35 anaa oy bebek . Tikalimi bence ilk bir ay doktor, saglik ocagi takibinde git. Doktora sormadan birsey yapma derim. Simdi herkes serum yap odaya viks koy sogan koy siringayla cek felan derde. Bence kucuk doktor ne derse onu yap
gkucukkaya Gnc35 yenidoğan bebekte burun temizliğini yapmayın şuan ihtiyacı yok aspiratörler tembellik yapıyor
AnneAslan Gnc35 aspiratorle temizliği doktorlar tavsiye etmiyorlar. Serum fizyolojikle temizleyebilirsin. Şırıngayla burnuna 2 ml serum fizyolijik sıkabilirsiniz.