akoglan Merhaba oğlum 13 aylık istediği olmadığında çok sinirleniyor ve “hayır, yapma, yavaş, sakin” gibi uyarılar yaptığımızda kafasına vuruyor. Normal bir durum mu?
BirAlparslanAnnesi akoglan daha gündüz konuştuk annelerle çok normal merak etmeyin gelişme dönemleri 🤭bizimki de dediğini yaptırana kadar Allah ne verdiyse yapıştırıyp kafayı 😂
Heroki akoglan 15 aylık tam bir ergen her istediği olsun istiyor olmayınca sinirleniyor kendini yere atıyor cıglık atarak aglıyor kafayı yiyorum bu ara🤕
Yagmuur001 akoglan benim oğlumda 14 aylık çok sinirli kaynanayı felan görünce bagırıyor aglıyor 😂 babasınada yapıyor bi bende duruyor bende yanlız degilmişim 😂 geçer inşallah
Deletedmom5455451 Küçük bi tavsiye sakın ağlayınca sussun diye dediğni yapmayın hep öyle alışmış o yöntemle de herzaman onu uygulayacak istediği zaman süper dadının yöntemleri vardı küçük yaş da olsa o programı seyredip uygulayalım brn çok faydasını gördüm büyük oğlumda
BirAlparslanAnnesi Deletedmom5455451 gerçekten o süper dadı denilen dolandırıcı kadının yaptıklarınımı ceza sisteminimi uyguladınız?? Süper dadı dediğiniz kadını bir araştırın foyası nasıl ortaya çıktı..çocul cezayla eğitilmez
Deletedmom5455451 BirAlparslanAnnesi ben aksi birşey görmedim duymadım cezalandırma yokki programında ben ceza görmedim link varsa yollayın merak ettim
Deletedmom5455451 BirAlparslanAnnesi İnternetden araştırdım yorumları yeni okudum şöyle söylim kendim de disiplin li biriyim çocuk ağladığı sürece hiç bir dediğini yapmam sussun öyle gelsin yanıma. Tablet telefon kullanarak yemek yedirmedim yesin diye zorlamadım yiyorsa yesin yemiyorsa güle güle herşey toz pembe değil onlara disiplinde şart bana göre Allaha şükür 8 yaşında oğlum yemek seçmiyor ağlayarak birşey yapacağını biliyor ben çocuk şımartma ya karşıyım yeri gelir oynarım beraber yaramazlık yapar şarkı söyleriz ama kurallar da olmalı puan panosu da herzaman işe yaradı