Arendenizinannesi Çok ağlıyor desem yalan olur normalde sakin bir bebek ama atak döneminde çok memnuniyetsiz hep kucakta olsun istiyor emmeye direniyor gece uykusuna geçmeye direniyor.Direndiği süre boyunca ağlıyor tabii ki ama yine de şükür diyorum🙏Dışarı çıkarabiliyorsanız çıkarın yoksa balkona yada camın önüne çıkarın bi 5-10 dk etrafı izlesin . Ben banyoda küvetine koyarken şişme boyun simidi almıştım onu takıyorum 10dk oynuyor çok eğleniyor o da iyi geliyor . Gün içerisinde bol bol oyun oynuyorum şarkı söylüyorum kucağıma alıp dans ediyorum 😂😂 Bebekler çabuk sıkılıyor bu yüzden huysuzlanıp ağlıyorlar . Çünkü artık dış dünyaya açıldılar ve herşeyi keşfetmek istiyorlar.Onlara keşfetmeleri için fırsat verin ağlamaları azalıyor siz de göreceksiniz 😊ama bilmedikleri karmaşık bir süreçten geçtikleri için huysuzlanıyorlar ona da yapacağımız tek şey sevgimizi ona hissettirmek kucak istiyorsa bol kucak ❤️ emme reddi , uyku reddi en büyük sıkıntı işte ona çözüm bulmak zor oluyor , en azından ben zorlanıyorum 😔