Deletedmom_109 gamzelikizim işte şu hırpalayarak sevmek…. Bizim de hatamız bu oldu. Ama ben oğlumun dikkatını dağıtamıyorum. Unutmuyor yine yapıyor 🤦🏻♀️ dikkat dağıtma işini beceremiyorum çok kızıyorum kendime
gamzelikizim Deletedmom_109 kizimi nasil sevdiysem yegenimi de oyle sevdim ama bir kere vurdugunu bilmem cok sevdigi bi oyuncagi varsa dikkat dağıtmak icin kullanin yada sevdigi bi oyun
Deletedmom5455451 Geçen seneler süper dadı diye program vardı bence seyredip o kuralları uygulayın ben oğlumda çok faydasını gördüm
Annelerdertlesiyor Bodak ben annelikanilarimi takip ediyorum ınstgramda yaklaşımı o kadar güzel ki mutlaka tavsiye ederim kendiside çok tatlı bir bayan
Bodak Elhayal bazen ben de uyumazsan uyuma noktasına geliyorum cidden ve bıraksam uyumadan diğer güne devam edecek gibi. Yemek konusuna hiç girmiyorum malesef..
Elhayal Bodak evet evet uykusu o kadar var ki 8 de uyusa uycak uyutim dedim yok elma yok muz yiceginden değil 10 buçukta uyudu bazen dişlerim aciyor skmaktan o kadar inat ki güzelce anlatıyorum yok yani arkama dönmem le hop yapıyor
Deletedmom5455451 Bodak bn öyle birşey duymadım bizim Türk halkına göre aykırıdır belki çünkü disiplin içerir biz alışığız çocuklarım etrafında pervane olmaya