Miniminimini Bebeğim 7 aylik yan taraflara dönüyor yüz üstü de yapıyor yüz üstünden gerie dönemiyor dönmezse ne olur bir sıkıntı mı ilerde ne yapmam gerek kaçıncı aya kadardonmesi gerek tesekkurler
birfincantuzruhu Miniminimini her bebeğin gelişimi farklı emin olun bianda oluyor herşey benim oğlum da çok geç döndü ama arada çok uzun zaman olmadan 1 hafta arayla emekleri 2 3 hafta arayla sıraladı yine kısa bi süre sonra yürüdü. Geç emekledi döndü ama 10 buçuk aylıkken yurudu.
Esra17 Miniminimini ikizlerim var oğlum 7.ayda kızım 8. Ayda döndü şuan 8 ay 6 günlükler oğlum emekliyor yatarken oturuyor kızım daha emekleme asamasina gelmedi
Cnsulina Miniminimini illa döner merak etmeyin 🧡 her bebek farklı . Yüz üstü aktivitesi yaptırın bol bol ben kendim elimle döndürüyordum oyun oynarmış gibi
DerinTuana Benım kızımda 7.ayına girecek bir iki kere döndü bu aralar hiç dönmüyor.Doktoru bir sorun olmadıgını söyledi.
BugsBunnyy Miniminimini benim oglumda gec dondu ve nerdeyse yurudukten snr tam tur döndü doktor desteksiz oturma dönmenin sonraki asamasidir o yuzden onemli degil demisti nitekimde oyle oldu