annelikhalii Hic beğenmiyorum cok kucuk kucuk olmasına rağmen çok derin yirtiklar var bu yüzden sünük cok mutsuz ediyor beni yaptıramam da biliyorum bunu cunku maddiyat cok cok mutsuzum gercekten kendimi ozguvensiz hissediyorum esiminde begenmediginin farkindayim bana diyorki spor yap dolgunlasir bilmemne offfff
TheBaby annelikhalii Ayy keşke sporla toparlansa. Benimkilerde ilk doğumda aşırı büyümüştü. Çalışıyordum. Küçülttürdüm dikleştirdim. Ama şimdi gerçekten çok aşırı pahalı. Ama eşim hiç bişey demedi kendim için yaptırdım. Eşinin dersi nedir yahu. Sen zaten takıyosun kafaya. Birde o üstüne tuz biber.
eylulmin annelikhalii benimki de küçük. Hele sol memem hiç olmayacakmış. Ucu olmasa dümdüz 😂😂 bir de 19 aydır emziriyorum kızımı. Hiçbir değişiklik olmadı. Ben çok memnunum küçük göğüsten. Hiç rahatsız olmuyorum ☺️
Esoo1984 Benimki de çok küçük,2 çocuk doğurdum deforme olmadı ama çok küçük hala ben de dolgun isterdim.Eşime bir kaç kere söyledim silikon taktırayım diye istemedi ben memnunum sen takıyorsun diyor
annelikhalii TheBaby gercekten tuz biber. Benim ne kadar çok istediğimi biliyor 2 hafta önce 25 bindi göğüs ameliyatı dolar düşünce 15 bine dustu bunu söyledim spor yaparsan toplanır hic bıçak altına yatma dedi bana yaaa . Bizim ailemizden ne anne tarafı ne baba tarafı halamla falan büyük göğüs hic yok ama çirkin göğüste yok benimkiler cok çirkin gercekten çirkin ya
TheBaby annelikhalii Sende onun kusurlarını yüzüne vur. Anlar belki aynısını yaşayınca. Şeyin küçük deeee 🤣🤣🤣 Tam ordan vur. Sinir oldum çünkü
DUAMM annelikhalii Sütyenin içinde kim görüyo kız takma bukadar biraz dar giy sütyenini gògsünü sıkarsa biraz pîrtlar
elifizm Eşiniz kusursuz mu acaba, böyle sizin özgüveninizi düşürecek şeyler söylediğinde sizde onu bozun. Kendinizi kötü hissetmeyin, anne olduktan sonra kaçımızın göğsü eskisi kadar mükkemmel ki
annelikhalii TheBaby neler söylüyorum ah bi bilseniz adonisin yok karin kasın yok saçların çok beyaz git boyat ter kokuyorsun herseyi söylüyorum 😄😄 çünkü oda bana herseyi söylüyor alttan alttan birbirimize kin besliyoruz ayni evin içinde 🤣🤣
annelikhalii [silindi] 😆😆😆 valla hic sorma çoğu insan takmaz ama ben çok takıntılıyım her konuda yani
annelikhalii DUAMM çift destek li sutyenlerim var ne oluyor bitiyor anlamıyorum ustu boş duruyo daha komik gözüküyor 😔
annelikhalii minikbaykus 65 kiloydum 2 ay önce 2 ayda 10 kilo verdim şuan 55 kiloyum boyum 160 diyet ve spor destekle verdim ama ilk doğum yaptığım zamanlar 70 kiloyken bile büyük degildi büyüklüğünü geçtim küçüktü benim vucut göbek ve basenden alıyor aldigindada ustumuz ince bebegim 3 4 5 aylıkken falan güzeldi goguslerim süt olduğu için