Ayberen Saç dokulmesi için sampuanin içine bir kaç tane d.k.hapi eklendiğinde dokulmeyi durduğuna dair birşeyler duydum deneyen ve faydasını görenler oldumu
Fullmoon Ayberen ben koymuştum bi zamanlar. İyice ezip karıştırmıştım. Çok bi faydasını görmedm. Çam terebentini karıştırdım şimdide şampuanıma. Ama sanırım bu dökülme vücudun içinden kaynaklı oldugu için dıştan yapılan müdahale cok etkilemiyo galiba 🙄
Elele Ayberen ben denemiştim faydasını görmüştüm hem dökülmeyi azaltmıştı hem de hızlı uzamasını sağlamıştı
Ayberen Fullmoon Esasında benim de düşüncem öyle ama en azından dışardan müdahale az da olsa etkileyecekse niye yapılmasın
Elele Kdrye 3-4 tane koymuştum ben güzelce un gibi ezip karıştırmak gerekiyo her yıkamada da çalkalayıp dökmek. Yapacaksanız bu tarz şeyleri çok dikkatli kullanın vücudunuza değip başka yerde de tüy artışı yapabilir
Minnakcan Elele ilk defa duydum canım aşırı derece dökülüyor saçlarım acaba hangi Doğum kontrol hapını koymam gerek ezip şampuanın içine mi katıcam? yani ne dense deniyorum çünkü bitmesinden korkuyorum saçlarımın 😕
Elele Minnakcan benim de şuan dökülüyor çok İnan saç kalmadı avuç avuç her elimi atışımda geliyor🤦🏻♀️ ben de yıllar önce denemiştim şimdi burda görünce aklıma geldi. Yasmin marka mıydı neydi ben ablamdan alıp onu katmıştım.
Elele Minnakcan hap kullanacaksan şampuanın içine güzelce ez toz haline getir kat şampuanı çalkala güzel sonra yıkarken de saçını çalkalayıp dök her seferinde şampuanı