MeryeminAnnsi Kızlar esarba cengelli igne taksam da kafamdan cekistiriyor illa esarptan igne dusuyo bu beni tedirgin ediyo hic evde dusmedi ama cok riskli geliyo. Siz napiyosunuz ya bi benimmi kafamda durmuyo bu igneler
narcissus MeryeminAnnsi ben daha çok şal.kullaniyorum benim oğlumda küçükken çekerdi salim çıkmıştı bı kere hatta ama alışmıştım eşarp tehlike gerçekten ama bence iğne tuttrun
zuleyhaninannesi MeryeminAnnsi eşarp çok kaydığı için ben genelde şal bağlıyorum bir de hani bu ortadan geçirmeli aparatlar varya eskiden büyükler de kullanırdı ayırıp gıdımdam tutturuyorum bir sorun olmuyor canım
2prematureannesi MeryeminAnnsi genelde pamuklu şal yada pamuklu eşarp kullanıyorum ben ipekler kaydığı için çocuktan dolayı riskli oluyor o yüzden ipek tercih etmiyorum
Mstfaslhnalprsln12 MeryeminAnnsi https://imgyukle.com/i/orhJmM bundan alabilirsin ben bundan kullanıyorum bü sıkıntı olmuyor
MeryeminAnnsi narcissus cikiyo ya iste riskli geliyo bebis agzina atabilir diye cozum bulamadm nornal igneyi çıkarıyordu cengelli taktm onuda cikardi
MeryeminAnnsi zuleyhaninannesi hangi aparatlar cnm nerden aldn? Bende saa geccem esarp durmuyo kafamda ya kayiyo
zuleyhaninannesi MeryeminAnnsi eşarpcılarda vardır ya adını tam bilmiyorum Demir ortadan ayırıp geçiyosun toka gibi
MeryeminAnnsi narcissus ben buyuk esarp takiyorm ua okdt hafif olmuyo ya sallarda oyle ufff cok sıkıntı
tosbilitostos MeryeminAnnsi 25 yaşındayım şal yakışmıyo diye hiç takmamıştım ama oğlum taktırdı ve cokda sevdim aşırı rahat bence şala gecin bebekle eşarp tehlike