birmelekannesi2 Arkadaşlar kayseride doktor önerisi verebilir misinız ucretı ne kadar memnun kaldınız mı hangi yöntem uyguluyor doktor, bende oglumu yaptırmak istiyorum 2. ayından sonra kararsız kaldım
Mom44454 birmelekannesi2 tekden mehmet içer 1000 tl lokal anestezi çok memnun kaldım 10 aylık ettirmiştim işk oğlumu şimdi diğer oğlumu ettireceğim
Utkucan birmelekannesi2 DÜNYam HAstAnESi ALi ASlan VAr Mutlaka ona gidin eli çok iyi cerrahi yöntem yapıyor zaten klipsli yöntemi sağlıklı bulmuyorlar abartmıyorum 5 günde iyileşti oğlum 39 günlükken yaptırmıştık sünnetini lokal anestezi yapıyor dikişler 3,4. Gün düşmeye başlıyor zaten
Tarihsever_2021 birmelekannesi2 op.dr. musa özdemir kendi muayenehanesi var daha önce tekdende çalışmış. Çocuk cerrahı. Oğlum 52 günlükken ona yaptırdım yaklaşık 3 hafta oluyor 700 tl ücret iki günde toparladı. Çok memnun kaldı. 15 dk sürüyor sünnet. Tüm çevrem bu doktora yaptırdı. Hepsi çok memnun kaldı.
birmelekannesi2 Mom44454 bazıları bir ıkı gunde ıyılesıyor dıyor acaba sunnet yontemı ıle mı ılgılı oluyor
Utkucan birmelekannesi2 hiç bilmiyorum canım bizim kurum anlaşmamız olduğu için indirimli bir hesaplama çıkıyor
Mom44454 birmelekannesi2 aynen canım sünnet ve yapıyls alakalı zaten benim oğlum hastaneden çıktı direk yürümeye başladı iyiydi gayet o bölgenin ödemi atması vs 10 gün sürüyor eski usül dikişliydi bizim