NerminK Bebeğim 10 günlük, doğduğunda memeden süt gelmeyince mamaya başladık. Pompa yardımı ile sütümü sağıp mamaya ek olarak olarak veriyorum. Memeyi sıkıncada süt geliyor ama bebeğime tutturamıyorum. Varmı anneler bu durumu yaşayıp çözüm öneriniz?
Pinar38 NerminK pompa yardımı ile neden sagıyorsunuz emzirmek yerine. Sütünüz emzirdikçe artar sağdıkça değil. Sürekli emzirmeye calışın ki bebek memeyi unutmasın
Tweetyy NerminK ustte kalsin. Peki surekli meme vermeyi denediniz mi reddetsede aciktikca once meme verseniz ?
Mervece0308 NerminK sağdığınız sütü ya da mamayı asla ve asla biberon işe vermeyin enjektörle verebilirsiniz iğnesini çıkararak daha çok küçük memeyi tutar tutmuyorsa vakit kaybetmeden bi emzirme danışmanı ile görüşün her an memeyi teklif edin ve biberon ile veriyorsanız direk kesin biberonu
NerminK Banu43 öncelikle o şekilde denedik kabul etmiyor acıktığım için daha çok ağlıyor, durduramıyoruz bu sefer ağlamasını
NerminK Pinar38 deniyoruz emzirmeyü acıktığında çok ağlıyor kesinlikle ağzına almıyor. Normalde verdiğimizde ağzına alıyor ama emmiyor. Elimle sıktığım sütü bile ağzından akıtıyor
NerminK Mervece0308 son çare emzirme danışmanı olacak sanırım. Mama cc sini fazla veriyoruz enjektöre sığmıyor
Yagmur29 2ay 11günlüğüz bende aynı durumdayım her yolu denedim danışmanlada görüştüm çocuğum hala meme görünce delirmiş gibi ağlıyor bir kere bile emziremedim hala uğraşıyorum inşallah senin bebeğin emer sakın pes etme her fırsatta memeyi teklif et
NerminK Yagmur29 emzirme danışmanının faydası olmadımı? İnşallah, sizinkide memeyi kabul eder Allah büyük. 🙏
Yagmur29 NerminK çok iyi bir danışman buldum ilk olarak sütü artıralım dedi solgar humana ve maltanaya başladık sütüm öyle aman aman artmadı hala min 30 max 90 Cc sağyorum bi kaç kez görüntülü görüştük emme denemesi yaptık pozisyon değişimleri duşta emzirme heryolu denedik aç bile bıraktım ama benim bebeğim memeye hiç yaklaşmıyor bi kaç kez ağzına aldığı yaladığı oldu hiç emmedi biberon hiç vermedim 15 20 gün kaşıkla besledim sonra enjektörle denedim 25 gün kadar her fırsatta meme vermeme rağmen hiç almadı 10gündr biberona geçtim artık çok yoruldum yine teklif ediyorum ama hala aynı danışman moral için iyi oluyor hertürlü sen çabalıyorsun
Yaktas NerminK maalesef asla ve asla mememi kabul etmedi. Dilinle itiyor vs.. emzirmek için direndim fakat kilo kaybı oldu doktor mama vermemi istedi şuandada bu şekılde ilerliyoruz 4 aylık oldu. Evet söylemesi kolay ama olmayıncada olmuyor. Mama vermek dünyanın sonu değil artık bende kabullendim. Kilosu iyi sağlığı iyi bebeğimin gerisi önemli değil. Ek gıdaya geçtiğindede ilikler vs. Kullanıcaz. Tüm bebekler sağlıklı olsun yeter.
Kbse NerminK ben enjektorle kaşıkla silikon uçla denedim beslenme sondasını parmağıma sabitledim parmagımla besledim göğsümü azcık sağdim ucu çıksın diye hemen ağzına verdim yine tutmadı 1 kere tuttu bir daha tutmadı 2 ay uğraştım sütüm de vardı halbuki 90cc çıkıyordu bazen tek memeden ama sagmak uzun sürüyordu o yüzden mamaya da başlamıştık ebelerle denedik tutamadi tutuyordu 2 saniye sonra ağlama krizine giriyordu sakinleştiremiyorduk saatlerce şuan 4ay 25 günlüğüz tek pişmanlığım emzirme danışmanına gitmemek oldu sadece ona gitmedim o yüzden çok pişmanım 3aydir sadece mama içiyor artık ama sağlık olsun aç değil sonuçta yavrum ❤ emzirme danışmanına yüzyüze git sana tavsiyem