Asminko345 5 ay 13 günlük bebeğim her sabah kaka yapıyor anne sütü alıyor sadece ama bu sabah su gibi ishal yapmıştı doktora götürmem gerekiyor mu ilk bebeğim bilmiyorum ve tekim eşim gurbette
SelimSongur Asminko345 canım rota virüsü salgını var malesef biz 30 gündür ishaliz geçer diye önemsemedik malesef şimdi hastanede yatıyoruz 5 gündür biraz yeni yeni geçiyor ama bağırsak enfeksiyonu olmuş . Geç kalmadan acile götürün tahlil yapsınlar
Mutlubebis Asminko345 havalar belli olmuyor belki de üşütmüştür ya da yediğiniz bir şey dokunmuştur ? Benim bebeğim de dün 2 kere sulu kaka yaptı üşüttüğünü düşünüyorum bi sıcak bi soğuk.. Hemen endişelenmeyin devam ederse doktora gidin.
Asminko345 SelimSongur ateş falan yok ama rota olabilir mi ? Dün ben yokken şeftali vermişler o da yapmış olabilir mi ?
SelimSongur Asminko345 şeftali mi 😑 Benimde kaynanam su yoğurt muz yedirdi 2 aylık bebeğe amip dizanteri oldu malesef uğraşıyoruz şimdi 😓
SelimSongur Asminko345 ancak tahlilde çıkar canım ihmal etme sonra daha kötü oluyor yani diğer belirtiler daha sonra çıkıyor zaten