Adasarin ArasinAnnesiiiiiii 1 fiş yada 3 damla hatta fazlasında bebekte ciddi sıkıntılar oluyormuş doktorunuzla görüşün acil bence önemli bir şey hatta görüşüne kadar azaltın derim daha fazla bebeğe zarar vermesin
Eylul-1 1 fıs veriyoruz fıslatmadan öncede 4 damlaydı doktorunuz mu dedi 6 damla diye çok fazla bence
ArasinAnnesiiiiiii Eylul-1 Evet bana da fazla geldi önceden de 4 damla veriyordum aile hekimimize gösterdim o 6 ver dedi iki gündür 6 veriyorum kararsız kaldım çocuk doktorumuz 4 verdirtiyordu
bireylulannesi Adasarin her ay düzenli olarak kontrol edildi çok şükür baş çevresi normal şekilde büyüdü ☺️
Ceylan3444 Benim bebeğimin bingildagi baya acikti hemşire günde 7 damla ver demişti biswy olmaz bence bende 3 5 veriyorum bazen 3 bazende 5 damla
Adasarin Ceylan3444 insanları yanlış bilgilendirmeyi lütfen her bebek aynı değil fazlası ciddi zarar veriyor bebeklere
ArasinAnnesiiiiiii Ceylan3444 Anladım bizde 6. Ay aşıları için gitmiştik aile hekimimize de uğradık bıngıldağa bakıp 6 damla ver dedi
Adasarin ArasinAnnesiiiiiii Doktorunuza danışarak ilerleyin bizim d vitaminden dolayı bıngıldagi erken kapanıyor Muş daha 2 ayligiz d vitamini bırakın dedi bize mesela her bebek farklı o yüzden doktorunuza sorun o yonlendirir
Adasarin bireylulannesi bizde 2 ayligiz bugün kontrolde bıngıldagi küçülmüş bı sure d vitamini kullanmayın dedi umarım bı sıkıntı olmaz😔
mamanveutdormir ArasinAnnesiiiiiii 3 aylık 4 damla veriyorum doktoru doğduğundan bu yana öyle söyledi
Deletedmom6262 Sağlık ocağı Yeni dogdunda vermişti daha bitmedi acaba yenilesemmi belkide bozulmuştur diye düşünüyorum siz kaç aydır kullanıyorsunuz mesela biogaia her ay değiştiryorum bitse bitmese
Ceylan3444 ArasinAnnesiiiiiii sizinkininde belki açıklığı çok olabilir sonuçta aile hekimi hemşiresi yanlış bisey demez ama tereddüt ediyorsan bi doktora danış canim