anne-11 Kızlar 3.dozumu sabah oldum ilk defa sırtımdaki kemiklerim ağrıyor çok çok şiddetli değil ama ağrım var diğerlerinde pek yan etki görülmedi 3.doz olan yan etki ile karşılaşan varmı
TospikOglusum anne-11 öncelikle geçmiş olsun.3.dozu nasıl oldunuz ?ben ilk iki dozu oldum randevu mu almaliyim herkes olabiliyomu
Dyglila anne-11 benimde sadece kolum ve başım ağrıdı diğer 2 dozda hafif kol ağrısı olmuştu ama 3. Doz beni mahvetti
ruzgararinsmom anne-11 ağır covid atlatmış biri olarak geçen hafta 3.cü dozu oldum resmen covidde çektiğim bütün ağrıları çektim ateşim 38,5 oldu inanılmaz kötüydü ben tekrar covid olduğumu sandım endişelenmeyin 🙂
anne-11 TospikOglusum e nabız dan ali randevusu al dıyorsun alıyorsun pat diye cıktı hemen gittim oldum bugun baktım 1 saat sonra gıttım oldum 3.dozumu
TospikOglusum anne-11 aaa bakipta olalım.bari eşimle ikimdozu olmusuz boşa gitmesin .çok geçmiş olsun ins ağrınız daha çok olmaz 😊🤗
Dyglila anne-11 hatta 1 saat öncede çarpıntım oldu çok fena. Normalde kalp rahatsızlığım var bekarken daha çok çarpıntım olurdu ama evlendikten sonra çok şükür hiç olmadı. Nedense 1 saat önce çarpıntım başladı tekrardan.
Dyglila anne-11 İnan ki bilmiyorum. 3. Dozun bu kadar etkileyeceğini ummazdım. İnşallah geçer ağrılarımız🙏