MeteY Anneler merhaba bebeğim 7 ay 4 günlük bu aylarda kaç öğün tüketiyor bebecikleriniz. ek gıdaya 5.5 aylıkken başladım
NilMomm MeteY bizde 5 aylık tadımlara başladık. Şu an 6 ay 9 günlük. Sabah kahvaltı veriyorum. Öğlen çorba veriyorum akşam da yoğurt. Aralarda da meyve veriyorum günde 1 kez. Ama her gün ne çorba yapacağım diye düşünmekten çok yoruldum.
1ben1eymen NilMomm Emziriyor musunuz peki? Günde kaç kez emiyor ya da mama içiyor? Bende 3 kez ek gıda veriyorum o yüzden soruyorum.
Rizeliii NilMomm mrblar. Aynı aylık hatta günlük bebegim var ögünler tamam da kahvaltı da ne veriyorsunuz miniginize 🥰
MeteY NilMomm aynı dert bendede var şaşırıyorum artık nasıl napcam diye peki ne kadar yiyor yoğurt , çorba vs kaç kaşık
NilMomm 1ben1eymen evet emziriyorum sadece. Ne zaman isterse veriyorum. Hiç bir Zaman saat sınırlamam olmadı
NilMomm Rizeliii her gün yumurta vermeye özen gösteriyorum. Klasik kahvaltı. Kendim peynir ve bebe bisküvisi yaptım. Bazen hepsini karıştırıyorum. Bazen peynirle yumurtayı ayrı veriyorum tadlarını ayrı bilsin diye.